ROEMER VISSCHERSTRAAT 14-H TE AMSTERDAM RUIM DUBBEL BENEDENHUIS VAN 183 M2 (BVO 198 M2) MET TERRAS EN TUIN VAN 91 M2, EEN TUINHUIS VAN 28 M2 EN EEN ROYALE KELDER, GELEGEN OP EIGEN GROND IN DE PRACHTIGE VONDELBUURT.

Op een unieke plek gelegen familiehuis dat nog geheel naar eigen wens en smaak in te richten is. Het appartement is gelegen op de begane grond en 1e verdieping en heeft tevens een kelder welke uit te diepen is zodat deze als volwaardige verdieping gebruikt kan worden van ca. 75 m2. Achterin de tuin staat een fraai tuinhuis welke ideaal is voor gasten of werken aan huis.

Het pand, waar deze woning onderdeel van uit maakt, is omstreeks 1893 gebouwd en is gelegen op eigen grond. Samen met de buurpanden 12 en 16 vormt Roemer Visscherstraat 14 een prachtige architectonische bouweenheid.

 INDELING
Via de eigen entree betreedt u eerst het tochtportaal om daarna door te gaan naar de hal, welke toegang biedt tot de verschillende vertrekken. Vanuit de hal komt men in de royale woonkamer met een indrukwekkende breedte van 4,5 m. en van wel 14 meter lang met grote ramen aan de voorzijde en openslaande deuren naar het terras en de tuin aan de achterzijde. In de woonkamer bevindt zich tevens een nog werkende open haard.

In de hal bevindt zich tevens de toegangsdeur naar de kelder met een BVO van 92 m2 en een stahoogte van 1.79 m. Net zoals in beide buurpanden al is gedaan, kan het souterrain uitgediept worden tot een volwaardige verdieping, hiermee zal de totale oppervlakte met ca. 75 m2 vergroot worden. Achterin de kelder vindt men een cv-ketel van Loganagas uit 1970 met daarbij een boiler van 144 liter. Tevens staat er een nieuw geplaatste vuilwaterpomp.

Aan de achterzijde van de woonverdieping vindt men de keuken. Vanuit de keuken heeft men tevens toegang naar het houten terras en de royale tuin. Achterin de tuin bevindt zich een knus tuinhuis van circa 28 m2 voorzien van cv, elektra en riool, dus voor bewoning geschikt. De tuin is destijds onder architectuur aangelegd.

De trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping waar zich thans 2 zeer ruime slaapkamers en 2 badkamers bevinden. De grootse badkamer is vanuit de hoofdslaapkamer te bereiken en is voorzien van een separaat toilet, een bidet, een dubbel wastafelmeubel en een ligbad. De kleinere badkamer is voorzien van een douche en wastafeltje. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde heeft u zicht op de prachtige achtertuin. Deze gehele verdieping is uiteraard eenvoudig om te bouwen naar een slaapverdieping met meerdere slaapkamers.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in een mooie en rustige straat in stadsdeel (Oud-)West, om de hoek van het Vondelpark en het Museumplein. In dit deel van de straat is alleen eenrichtingsverkeer toegestaan. In de directe omgeving bevinden zich tal van leuke terrassen en restaurants en goede winkelvoorzieningen aan de Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat enerzijds en de Overtoom en de Eerste Constantijn Huygenstraat anderzijds. Het Museumplein, Leidseplein, het openbaar vervoer maar ook het Koninklijk Concertgebouw en diverse musea zoals het Rijksmuseum zijn binnen handbereik.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (ma-za van 09.00 tot 00.00 uur, zondag van 12.00 tot 00.00 uur) en parkeren middels een vergunning systeem (€ 165,- per 6 maanden). Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst (5 mnd.) voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per oktober 2018, vergunningsgebied West-11.3). 

BIJZONDERHEDEN
- Volle eigendom;
- Gebruiksoppervlakte wonen 211 m2, incl. tuinhuis van 28 m2;
- Appartement dient intern gerenoveerd te worden;
- Fundering dient deels vernieuwd te worden;
- Kelder kan uitgediept worden om ca. 75 m2 extra woonruimte te creëren;
- Schilderwerk aan voorzijde buiten onlangs gedaan;
- Ouderdoms-, asbest- en niet-zelf bewoond clausule van toepassing;
- Oplevering in huidige staat en in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Roemer Visscherstraat 14-huis
1054EX Amsterdam  
  • 211 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 1.720.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars