HOOGWAARDIG & MODERN LOFT-ACHTIG APPARTEMENT VAN 176 M2 (INCLUSIEF HET BALKON VAN 18 M2) GELEGEN OP 1 LAAG MET EEN LIFT TOT IN DE EIGEN WONING, VOORZIEN VAN EEN AFSLUITBAAR PANDBREED BALKON, EEN RIANTE BADKAMER EN TWEE RUIME SLAAPKAMERS, GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT VAN AMSTERDAM OUD-ZUID EN OP LOOPAFSTAND VAN HET VONDELPARK!

Deze heerlijke bovenwoning is zeer centraal gelegen. Op een steenworpafstand van het Museumplein en het Vondelpark. In 2008 is de woning intern zeer luxe, smaakvol en compleet gerenoveerd. De combinatie van de moderne – en hoogwaardige materialen met de warme eikenhouten vloer maken dit appartement dan ook tot een bijzonder object.

De Vereniging van Eigenaren is genaamd Ruysdaelstraat 108 en telt 5 leden. De servicekosten bedragen € 259,15 per maand, er wordt jaarlijks vergaderd en de administratie wordt professioneel gevoerd. De VvE beschikt over een goed reserve en het pand verkeert in een uitstekende staat.

INDELING
Op de begane grond betreedt u het pand waarbij de gemeenschappelijke hal lift of trap biedt naar de woning. Met de lift bereikt u direct de woning waarbij u uitkomt in de eigen hal voorzien van een ruime garderobe, het separaat toilet, een brede meterkast en toegang tot de overige vertrekken van de woning.

De doorzon living is zeer ruim van opzet en is onderverdeeld in een zitkamer met bijbehorende werkkamer aan de achterzijde, de open keuken in het midden en de eetkamer aan de voorzijde.

De zitkamer aan de achterzijde beschikt over een fraaie open (gas) haard en biedt met de extra ruimte een perfecte werkplek. Het riante balkon beslaat de gehele breedte en is via grote glazen schuifdeuren geheel of deels af te sluiten. De linkerzijde beschikt over een zit/lounge/eetgedeelte met uitkijk over de binnentuinen. Het balkon is geheel voorzien van houten terrasdelen.

De moderne open keuken ligt in het midden van de living en is uitgevoerd met hoogglans witte kasten en lades en een natuurstenen aanrechtblad. Naast het kookeiland met zitgedeelte is de keuken voorzien van een strakke kastenwand met inbouwapparatuur van het merk “Smeg”.

De woning beschikt over twee gelijkwaardige ruime slaapkamers gelegen aan weerszijde van het pand. De kamer aan de achterzijde heeft tevens toegang tot voornoemd balkon. Beide kamers zijn voorzien van een goede kledingkast (hoogglans wit) en een brede wandplank.

De badkamer is te midden van de slaapkamers gelegen en is dan ook van twee zijdes toegankelijk evenals vanuit de living. Geheel uitgevoerd in een naturel kleurstelling met een speelse gemêleerde vloertegel. Deze badkamer beschikt over een ligbad, een separate douche, een afsluitbaar toilet, twee wastafels met eigen meubel en spiegel, een kast t.b.v. de wasmachine en droger en een bergkast met de c.v. opstelling.

De gehele woning is voorzien van inbouwspots, een fraaie eiken houten vloer, brede witte shutters en diverse losse – en inbouwkasten.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen is Amsterdam Oud-Zuid tussen de Van Baerlestraat en de Hondecoeterstraat. Deze buurt kenmerkt zich als gemoedelijk, rustig en kindvriendelijk. Praktisch gelegen naast het Concertgebouw en met de exclusieve winkels van de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat op loopafstand. Naast het Vondelpark zijn ook diverse musea en het centrum van Amsterdam binnen handbereik. In de directe omgeving bevinden zich alle voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en openbaar vervoer. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij en is er een goede verbinding naar de Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 24.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (gegevens per 24 april 2018, vergunningsgebied Zuid-8).

BIJZONDERHEDEN
- Compleet en hoogwaardig gerenoveerd bovenhuis van 158 m2
- Voorzien van een afsluitbaar pand breed balkon van 18 m2           
- Appartement compleet voorzien van eikenhouten vloer
- Dubbele beglazing met fraaie shutters
- Living voorzien van gashaard 
- Vloerverwarming in badkamer
- Via een lift direct entree in de eigen woning
- Geheel voorzien van inbouwverlichting
- Gelegen op eigen grond
- Rustige straat, nabij faciliteiten
- Nabij de Cornelis Schuytstraat
- Op loopafstand van het Vondelpark
- Deze turn-key woning is per direct beschikbaar 
- Extra slaapkamer mogelijk

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Ruysdaelstraat 108-D
1071XH Amsterdam  
  • 176 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 1.335.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars