AAN DE PRESTIGIEUZE GRACHTENGORDEL LIGT DEZE SENSATIONELE BENEDENWONING VAN MAAR LIEFST 344 M2. DEZE WOONOPPERVLAKTE IS INCLUSIEF DE INPANDIGE GARAGE VAN 39 M2. DE WONING IS MET OOG VOOR DETAIL EN ZEER LUXE VERBOUWD WAARBIJ GEBRUIK IS GEMAAKT VAN BIJZONDER HOOGWAARDIGE MATERIALEN. NOEMENSWAARDIG ZIJN DE INPANDIGE GARAGE MET UNIEKE GLAZEN PUI, DE MET NATUURSTEEN BEKLEDE GEVEL, MAAR OOK ZEKER DE EIGEN CINEMA EN DE INPANDIGE FITNESS MET SAUNA. WIJ BIEDEN U HIERMEE ZEER EXCLUSIEF WONEN IN EEN DUBBEL BENEDENHUIS GELEGEN AAN DE FAMEUZE PRINSENGRACHT.

INDELING
GARAGE & ENTREE
Via de volledig geautomatiseerde garagedeur kunt u de auto parkeren binnen de eigen woning. De op afstand bedienbare garagedeur is grotendeels van glas voorzien wat de woning van extra daglicht voorziet. De vloer alhier is bijzonder te noemen. Zo is er gebruik gemaakt van handgebakken bricks van ’t Achterhuis historische bouwmaterialen.

De voorzijde beschikt daarbij deels over loopglas uitgevoerd in een drietal vensters, welke in verbinding staan met het ondergelegen souterrain. De voor- en achterzijde zijn beide voorzien van stijlvolle geïsoleerde aluminium puien van het type Steel Design. Deze zijn voorzien van een zeer slank profiel waarmee er een stalen look wordt gerealiseerd.

Naast de garage is de woning tevens bereikbaar via een eigen entree vanaf de straatzijde. Tussen deze toegang en de garage is een gelijke riante glazen pui geplaatst voorzien van een design privacy scherm. De hal is voorzien een speciale Ecotire schoonloopmat, welke na de extra glazen deur, overloopt in voornoemde handgebakken bricks gelijk aan de lengte van de garage.


BEGANE GROND
De begane grond beslaat de leef-verdieping en is onderverdeeld in een riante living en een ruime woonkeuken met aansluitend een goede ruimte te gebruiken als bibliotheek, bijkeuken of werkruimte. Tussen voornoemde garage en de living is eveneens een riante glazen pui geplaatst wat buiten extra lichtinval tevens zicht biedt op de Prinsengracht.

De woonkeuken is zeer ruim van formaat en is voorzien van alle benodigde aansluitingen. De keuken zelf kunt u nog geheel naar eigen smaak plaatsen. Geheel aan de achterzijde is nog een goede bergkast gerealiseerd met de c.v. opstelling.

De achterzijde biedt driemaal openslaande deuren, waarvan twee via een Frans balkon uitkijken over de onderliggende patio. De derde toegang leidt tot het lichte terras, de buitenruimte van dit benedenhuis.

Vanaf de entree met aansluitende gang is de sanitaire ruimte te bereiken bestaande uit een ruime wasgelegenheid met aansluitend het separate toilet.

Naast de handgebakken bricks in de hal is deze woonlaag deels voorzien van een rustieke, eiken houten vloer gelegd in Hongaarse punt. Bijzonder is de lengte van de vloerdelen te weten ruim 1.3 meter. In de woonkeuken is gebruik gemaakt van Belgisch high-end natuursteen van Hullebusch, welke qua kleur geheel aansluit op de eiken houten vloer.

Boven het trappenhuis naar het souterrain is een bijzonder lichtplafond gerealiseerd. Dit plafond geeft een bepaald effect, waardoor het lijkt alsof daglicht door het plafond naar binnen schijnt.

SOUTERRAIN
Via de moderne, stalen trap in de woonkeuken komt men in het souterrain, de slaapverdieping van dit benedenhuis. De hal met binnentuin biedt toegang tot alle vertrekken op deze woonlaag. In de hal bevindt zich nog een separaat toilet, alsmede een ruime wasruimte met de benodigde aansluitingen.

Via de immens glazen deur bereikt men de eigen fitnessruimte met aansluitend een sauna. Tevens is hier een brede inloopdouche gerealiseerd. Naast de fitness en eveneens aan de voorzijde van het pand bevindt zich de riante cinema met een bijbehorende opslagruimte. De cinema is voorzien van stijlvolle wandbekleding en donkere vloerbedekking. De overige ruimtes van het souterrain zijn voorzien van een gelijke natuurstenen vloer als in de woonkeuken.

De achterzijde biedt twee riante slaapkamers, beide voorzien van een eigen badkamer, welke lijnrecht tegenover elkaar liggen en via de patio met ombouwde glazen pui met elkaar in contact staan.

Beide slaapkamers beschikken over een strak, modern lichtplan en de twee ruimtes zijn onderverdeeld in een slaapvertrek en een ruimte voor het plaatsen van een brede kastenwand. In het slaapgedeelte is in de wand een moderne, charmante nis gerealiseerd.

De rechter badkamer is voorzien van een inloopdouche, een separaat toilet met tussenbeide twee luxe corian wastafelzuilen met een in tegelwerk verzonken verlichte spiegel.

De linker badkamer is voorzien van een riant ligbad, een open douche en eveneens twee luxe corian wastafelzuilen met een in tegelwerk verzonken verlichte spiegel.

De woning is voorzien van een drietal badkamers, een sauna en een drietal toiletten. De badkamers zijn alle in het souterrain gelegen, waarbij de twee grote badkamers behoren bij de twee eerder genoemde master bedrooms aan de achterzijde.

De sanitaire ruimtes genieten een excellente uitstraling en zijn rijkelijk voorzien van diverse luxe onderdelen. Zo zijn de kranen van Hotbath van Italiaans design en zijn de toiletten, het bad en de wasbakken op maat gemaakt en luxe uitgevoerd in corian / solid surface. De wandtegels in de aanwezige toiletten beslaan met hand gemaakte metaalglazuren tegeltjes van het merk Albarello, een ambachtelijke tegelmaker uit Friesland.

LIGGING
Het appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, praktisch op de hoek met de Nieuwe Spiegelstraat en de Spiegelgracht. Het Museumplein, het Leidseplein en de winkelstraten zijn alle op loopafstand gelegen. Kenmerkend voor de buurt zijn de grote verscheidenheid aan winkels, de gezellige en/of exclusieve cafés en restaurants en de vele galeries verspreid over de grachtengordel. Voor de grotere clubs en bars bent u met 5 minuten op het Leidseplein danwel het Rembrandplein.

Op fietsafstand ligt het welbekende Vondelpark en het chique Oud Zuid. De nabijheid van het Centraal Station, diverse tram-, bus- en metroverbindingen en de diverse uitvalswegen zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid.

De Prinsengracht is de derde en buitenste van de drie hoofdgrachten in Amsterdam. Tezamen vormen deze drie grachten de “Vierde uitleg” van de stad, een uitbreidingsproject dat in 1612 een aanvang nam en 50 jaar later gereed was. Na de voltooiing van het project was de stad vier maal zo groot geworden. Gedurende de 17e eeuw groeide de bevolking van Amsterdam van 50 000 tot 200 000 inwoners, waardoor Amsterdam de op twee na grootste stad ter wereld werd, na Londen en Parijs. In 2009 werd de Amsterdamse grachtengordel op de werelderfgoed lijst geplaatst.

BIJZONDERHEDEN

 Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden. 

Afspraak maken voor een bezichtiging


Prinsengracht 785
1017JZ Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 344 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 2.595.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars