SMAAKVOL EN ELEGANT DRIELAAGS BOVENHUIS VAN 277 M2 (BVO 313 M2) VOORZIEN VAN HOGE PLAFONDS EN VEEL LICHTINVAL, EEN LUXE WOONKEUKEN EN BADKAMER, GELEGEN OP EIGEN GROND IN EEN PAND UIT 1892 (P.J.H. CUYPERS) AAN DE VOET VAN HET VONDELPARK

Dit appartement is in 1996 met oog voor detail en onder architectuur verbouwd Sindsdien zijn door de huidige eigenaren nog diverse extra aanpassingen verricht.

Hierbij zijn o.a. wanden en plafonds glad gestuukt en geschilderd en is er een fraaie houten vloer gelegd in combinatie met stijlvolle vloerbekleding in het trappenhuis en een marmeren vloer in keuken in badkamer. De badkamer en keuken zijn modern en zeer luxe uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur en/of sanitair. De living en master bedroom beschikken over een gashaard met originele marmeren schouw.

Het gehele appartement is voorzien van inbouwverlichting met dimmers.

De VvE genaamd Vondelstraat 19 beslaat 2 leden. De VvE is thans slapende en de administratie wordt in eigen beheer gevoerd. Er worden geen servicekosten betaald, voorkomende werkzaamheden worden ad hoc en naar rato betaald.

INDELING
Via de diepe voortuin bereikt u middels de hardstenen trap de entree tot dit bovenhuis. Via het gestoffeerde trappenhuis met traplift bereikt u de tweede verdieping.

De hal met separaat toilet (toilet, urinoir en fontein) en garderobekast heeft massieve openslaande deuren naar de living. Deze doorzon woonkamer heeft aan de achterzijde een sfeervolle zitkamer met openslaande deuren naar het balkon (ZO) en een charmante open haard. De voorzijde beslaat de woonkeuken met toegang tot een terras (NW) aan de voorzijde met uitkijk over de groene voortuin.

De ruime, moderne keuken is hoogwaardig uitgevoerd met greep loze hardhouten kasten en lades en een donker natuurstenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur o.a. een brede koelkast met vriezer en ijsblokjesmachine, een stoomoven, een koffieautomaat en een Boretti kookplaat met grillplaat.

Een gestoffeerde trap leidt naar de derde verdieping. Deze laag biedt een drietal ruimtes die met elkaar in verbinding staan; een master bedroom aan de voorzijde, een dubbele walk in closet in het middendeel en een zitkamer aan de achterzijde. De drie ruimtes zijn tevens van elkaar te scheiden via de deuren van de twee walk in closets.

De sanitaire ruimtes liggen aan de achterzijde en zijn van twee kanten toegankelijk. Een kleine hal biedt toegang tot het separate toilet en de badkamer; beide geheel in marmer uitgevoerd. De badkamer is ruim van formaat en is voorzien van een ligbad, een ruime douchecabine met massagestralen, een marmeren blad met twee waskommen en een grote spiegelwand.

De bovenste woonlaag beslaat thans een grote ruimte met aan weerszijde een dakkapel en is voorzien van een origineel balkenplafond. Tevens bevindt zich hier een separaat toilet, een douche, een bergruimte met c.v. opstelling en een wasruimte. Het creƫren van andere indeling met meer kamers is mogelijk (zie hiervoor de alternatieve plattegrond).

Er is reeds een toegang tot het platte dak middels een vaste trap. Het realiseren van een dakterras is mogelijk (vergunningen e.d. nog aan te vragen).

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Op de grens van het chique Oud-Zuid met het hippe Oud-West en nabij het bruisende Centrum is deze woning gelegen, aan de Vondelstraat en nagenoeg op de hoek met de Eerste Constantijn Huygensstraat. Wanneer u het welbekende Vondelpark doorsteekt, bereikt u de Cornelis Schuytstraat met zijn diverse exclusieve winkels, terrassen en restaurants. Dit alles treft u ook aan in de eveneens op loopafstand gelegen Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat. Alle voorzieningen zoals scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving van de woning en ook (culturele) uitgaansgelegenheden zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum en het Concertgebouw. Via de Overtoom is er een goede ontsluiting naar Ringweg A-10

BIJZONDERHEDEN
- Smaakvol en elegant drielaags bovenhuis van 277 m2
- Tweede en derde verdieping voorzien van hoge plafonds
- Voorzien van een moderne, luxe keuken
- Ruime, luxe en klassieke badkamer, geheel in marmer uitgevoerd
- Living en master bedroom voorzien van een bruikbare haard
- Airconditioning aanwezig op de twee bovenste woonlagen
- Het bovenhuis is voorzien van een doorstroomboiler
- VvE in eigen beheer, slechts twee leden
- Gemeenschappelijke voortuin en berging
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg, kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Vondelstraat 19-II
1054GH Amsterdam  
  • 277 m2  |  
  • 4 slaapkamers  |  
€ 1.995.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars