ONDER BEGELEIDING VAN STOCK INTERIORS, IN 2016 SMAAKVOL GERENOVEERD DUBBEL BENEDENHUIS VAN 164 M2 (BVO 182 M2) MET EEN HEERLIJKE, RUIME TUIN OP HET ZUIDEN. DE WONING IS VOORZIEN VAN PRACHTIGE, ORIGINELE DETAILS, HOGE PLAFONDS EN IS GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET CHIQUE OUD-ZUID EN GRENZEND AAN HET VONDELPARK

Wat deze woning bijzonder maakt zijn de prachtige originele details met in het bijzonder de oogverblindende glas-in-lood serre aan de achterzijde met uitkijk over en toegang tot de riante, zonnige tuin. Daarbij beschikt de woonverdieping over zeer hoge plafonds met riante raampartijen, twee antieke schouwen met gashaarden en een fraaie eiken houten vloer in visgraat gelegd. Daarbij beschikt de gehele woning over zeer stijlvolle wandbekleding.

Met deze prachtige smaakvolle inrichting kan het dan ook niet anders dan dat dit  fraaie benedenhuis in maar liefst een tweetal toonaangevende interior design boeken is verschenen alsmede in het exclusieve magazine ‘Residence”.

De woning is zeer centraal gelegen om de hoek van de Cornelis Schuytstraat en op een steenworpafstand van het Museumplein en het welbekende Vondelpark

De vereniging van eigenaren bestaat uit 3 leden, “VvE Willemsparkweg 147”. De servicekosten bedragen € 150,00 per maand. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd en de VvE is financieel gezond.

INDELING
Via de stenen trapopgang bereikt u de entree naar dit elegante dubbele benedenhuis.

Via het tochtportaal met een klein trapje komt u uit in de ruime hal vloer vanwaar alle vertrekken te bereiken zijn. Deze hal is voorzien van een marmeren vloer en bevinden zich hier een goede garderobe, het separate toilet en de trap naar het souterrain.

De bel-etage beslaat de woonverdieping welke is onderverdeeld in een sfeervolle living aan de voorzijde en een riante eetkamer met aangrenzend de werk-/kantoorruimte en moderne open keuken aan de achterzijde.

De en-suite-kamers zijn beide separaat toegankelijk vanuit voornoemde hal en zijn van elkaar te scheiden via de prachtige glazen schuifdeuren. Deze schuifdeuren zijn aan weerszijde voorzien van goede inbouwkasten waarbij deze aan de voorzijde open zijn en aan de achterzijde zijn gesloten. Beide kamers zijn voorzien van hoge ornamenten plafonds, veel lichtinval en beschikken beide kamers over een fraaie antieke schouw met een ingebouwde gashaard. Vanuit de eetkamer is de werk-/kantoorruimte te bereiken.

De moderne keuken is geplaatst in de serre en is, naast een vier meter lang aanrechtblad, voorzien van een wonderschoon glas-in-lood raamwerk met uitkijk over de zonnige tuin. De keuken is uitgevoerd met mat “elephant white” kasten en lades en een hoog, antraciet stenen aanrechtblad. Voorts is de keuken voorzien van een breed 6-pits fornuis met twee onderliggende ovens, een vaatwasser, magnetron, bordenverwarmer, riante koelkast met vriezer en een wijnkoelkast. Alle inbouwapparatuur is van het merk “Bosch”). Geheel aan de rechterzijde van de keuken biedt de toegangsdeur met stalen spiltrap toegang tot de diepe tuin, gelegen op het zuiden.

De zonnige tuin heeft een oppervlakte van ca. 90 m2 en is zo aangelegd dat hij met weinig onderhoud een heerlijke groene beleving biedt. Tevens aan de achterzijde bevindt zich een houten tuinhuis met licht en elektra. De voorzijde beslaat een overdekte veranda  voorzien van een tuinkast met cv-opstelling.

De beklede trap brengt u in het souterrain, de slaapverdieping van deze benedenwoning en gelegen op tuinniveau. De overloop is voorzien van een drievoudige inbouwkast en biedt toegang tot alle vertrekken.

De master bedroom is aan de achterzijde gelegen en heeft openslaande deuren naar voornoemde tuin. Deze kamer is voorzien van een ruime ingebouwde kastenwand en biedt toegang tot de riante badkamer, gelegen in het midden van deze verdieping.

Naast de master bedroom bevindt zich nog een (kinder)kamer, voorzien van een inbouwkast en eveneens met toegang tot de tuin middels openslaande deuren.

De moderne badkamer, tevens te bereiken vanaf de overloop, is ruim van opzet en is uitgevoerd in een antracietgrijze kleurstelling. Opvallend hier is het robuuste was meubel met twee moderne waskommen. Voorts is de badkamer voorzien van een losstaand ovaal ligbad, een inloopdouche, een toilet en een handdoekradiator.

Aan de voorzijde ligt een tweede ruime slaapkamer met ruimte voor zowel een tweepersoonsbed als een goede kastenwand. Deze kamer beschikt nog over een inbouwkast.

Naast deze slaapkamer en tevens aan de voorzijde bevindt zich een ruime waskamer welke naast de benodigde aansluitingen tevens beschikt over de meterkast.

Het souterrain is geheel voorzien van kwalitatief hoogwaardig Jabo tapijt van 100% wol.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in het chique Amsterdam Oud-Zuid, tussen de Cornelis Schuytstraat en de Jacob Obrechtstraat. Nabij gelegen vindt men de exclusieve winkels van de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat. De woning is op steenworp afstand gelegen van het welbekende Vondelpark. In de directe omgeving bevinden zich tal van voorzieningen zoals, winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, kinderdagverblijven, musea, terrassen en restaurants. Er is een goede verbinding naar de Ringweg A-10 en bevindt zich het openbaar vervoer praktisch voor de deur.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 24 juli 2018, vergunningsgebied Zuid 8).

BIJZONDERHEDEN
- Smaakvol dubbel benedenhuis van 164 m2;
- Beschut gelegen ruime tuin op het zuiden, groot ca. 90 m2;
- Extra brede, in 2016 gerenoveerde woonverdieping;
- De woning beschikt over tal van originele details;
- Fraaie glas in lood serre aan de achterzijde;
- Prachtig glas-in-lood venster boven entree;
- Sfeervolle gashaarden, met prachtige identieke schouwen, op de woonverdieping;
- De bel-etage is voorzien van hoge ornamenten plafonds en een prachtige houten vloer;
- Fraaie marmeren vloer in de hal op de bel-etage;
- Het souterrain is op tuinniveau gelegen;
- Tuin voorzien van een houten tuinhuis;
- De gehele woning is voorzien van stijlvolle wandbekleding;
- Het souterrain is voorzien van hoog kwalitatieve vloerbekleding;
- Verwarming middels c.v.-opstelling (2016);
- Centraal gelegen praktisch aan het populaire Vondelpark en om de hoek van de Cornelis Schuytstraat;
- Gelegen op eigen grond;
- Servicekosten € 150,- per maand;
- NEN 2580 meetrapport aanwezig;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Willemsparkweg 147-huis
1071GX Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 164 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 1.550.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars