EXCLUSIEF PENTHOUSE VAN 144 M2 (BI 458 M3) MET 3 BALKONS, EEN DAKTERRAS ÉN TWEE PARKEERPLAATSEN, GELEGEN IN HET PRESTIGIEUZE APPARTEMENTENCOMPLEX “AMESTELLE” IN HET KEIZER KARELPARK.


Dit prachtige penthouse, afgewerkt met de hoogste kwaliteit materialen, ligt op de 13e en 14e verdieping van het appartementencomplex op de hoek van de Van der Hooplaan/Sportlaan in Amstelveen.

De administratie van de VvE wordt gevoerd door Munnik VvE-beheer, de maandelijkse servicekosten bedragen € 214,77.

INDELING
Via het chique entree van het complex komt men middels 1 van de 2 liften op de 13e étage aan in de royale hal op die verdieping. 

Na de entreedeur komt men in de hal van het appartement waar zich het toilet, voorzien van Philip Starck meubel, en een garderobekast bevinden. Vanuit de hal kan men doorlopen naar de zeer ruime en lichte woonkamer met aansluitend de eetkamer en de keuken. Vanuit de woonkamer, voorzien van vele ramen, heeft men een weids uitzicht over Amstelveen en Amsterdam. In de woonkamer bevindt zich een authentieke open haard waarbij de schouw, een “Pierre de Bourgogne”, afkomstig is uit de 18e eeuw. Aan de woonkamer grenzen tevens 2 royale balkons.
De keuken bevindt zich in de hoek van het appartement en is voorzien van een inductiekookplaat, een inbouwoven en een mooi zwart natuurstenen aanrechtblad.

Vanuit de keuken komt men via de speciaal ontworpen spiltrap, langs het atrium van glas, op de bovenste verdieping. Hier bevindt zich de Master Bedroom met aangrenzend de royale walk-in-closet (nu in gebruik als babykamer) met luxe Italiaanse Poliform kersenhouten designkasten en een daklicht welke voorzien is van op afstand bestuurbare, verduisterende zonwering (Velux Integra). De slaapkamer is voorzien van vele grote ramen waardoor men een prachtig uitzicht heeft op het dakterras. Grenzend aan de slaapkamer is de luxe badkamer gesitueerd, voorzien van Italiaans marmer, vloerverwarming, een ingebouwde jacuzzi, een 2-persoons douche met stoomcabine, 2 stijlvolle wasbakken en een Philippe Starck toilet. Ook aan de badkamer grenst een klein balkon.

Het dakterras van ca. 72 m2, welke veel privacy biedt, heeft een fenomenaal uitzicht over het Amsterdamse Bos en de Skyline van Amsterdam (van Zandvoort tot Utrecht) en vrijwel de gehele dag zon. 

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Aan de nabijgelegen Van der Hooplaan zijn de winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden waaronder een grote supermarkt, goede visboer, bakker, slager, traiteur, Ekoplaza en een lunchroom. Op enkele minuten afstand bevindt zich het deels overdekte winkelcentrum “het Stadshart” met diverse luxe en grotere speciaalzaken, alsmede de stadsschouwburg, het Cobramuseum, de openbare bibliotheek en de volksuniversiteit. Tevens gelegen in de nabijheid van sportvoorzieningen (o.a. Health City), scholen (o.a. de Internationale School), het Amsterdamse Bos en de Poel. Goede bereikbaarheid ten aanzien van het openbaar vervoer (bus- en sneltramverbindingen) en de uitvalswegen (A2, A4 en A9).

PARKEREN
Bij de woning behoren 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen garage evenals 2 bergingen. Bezoekers kunnen ook zonder vergunning bij het appartementencomplex parkeren.

BIJZONDERHEDEN
- Luxe penthouse van 144 m2 gelegen op eigen grond;
- Woning geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing;
- 3 balkons én een dakterras met veel privacy;
- Magnifiek uitzicht over Amsterdam en omgeving;
- Op loopafstand van het oude dorp van Amstelveen;
- Camera beveiliging d.m.v. camera’s in en rondom het gehele gebouw;
- Combi HR cv-ketel (2015) type Nefit Trendline incl. Nefit slimme thermostaat;
- Maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 214,77; 
- Afgewerkt met hoogwaardige materialen;
- Hoogte plafond op 14e verdieping 3.10 m.;
- Atrium van glas van 5,5 m. hoog;
- Woonkamer, slaapkamer, badkamer én dakterras voorzien van Bang & Olufsen
  link audio aansluitingen;
- Slaapkamer voorzien van airconditioning;
- Oplevering in overleg.

 Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Fluweelboomlaan 129
1185PP Amstelveen  
  • 144 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 799.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars