RUIM EN LICHT DUBBEL BOVENHUIS  VAN 177 M2 (BVO 194 M2) MET EIGEN OPGANG, 5 SLAAPKAMERS, 3 BALKONS EN VEEL DAKLICHTEN, GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET GEWILDE OUD-ZUID.


Dit heerlijke appartement, waarbij men een eigen entree vanaf de straat heeft, bevindt zich op de tweede en derde verdieping van een pand dat gebouwd is in 1894. De woning kenmerkt zich door de prachtige lichtinval met terras direct aan de woonkamer met open keuken alsmede de hoge plafonds.

De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 2 partijen, waarbij de administratie in eigen beheer is. Er wordt € 80,- per maand aan servicekosten betaald.

INDELING
Eigen entree vanaf de straat met keurig trappenhuis naar de tweede verdieping. Op deze overloop een bergkast met daarin de meterkast, een separaat toilet met fonteintje en de toegangen naar de woonkamer. Deze heerlijk lichte en ruime woonkamer heeft nog steeds de prachtige en-suite deuren waarmee de twee kamers van elkaar gescheiden kunnen worden en is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde voorzien van een balkon. 
Het voorste deel van de woonkamer is momenteel in gebruik als atelier, de achterkamer als woon-/eetkamer. De semi-open keuken is voorzien van een zwart-witte tegelvloer, een keukenblok met een gegoten Granito aanrechtblad en een metrotegel op de wand. 

Het royale terras (8 m2) op Zuid, gelegen aan de woonkamer, is middels openslaande deuren te bereiken. Vanaf het balkon heeft men een mooi uitzicht op de prachtige linde die in de binnentuin staat. Op deze verdieping vindt men aan de voorzijde nog een werkkamer die uiteraard ook als slaapkamer kan fungeren.

Middels een vaste trap komt men op de derde verdieping waar zich 4 slaapkamers en de badkamer bevinden. Dankzij de daklichten op zowel de overloop als in 3 van de 4 slaapkamers is dit een heerlijk lichte verdieping. 
De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar een fijn balkon, gelegen op het zuiden. De naastgelegen badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, twee wastafels en aansluitingen voor de wasmachine en de droger. 

De royale slaapkamer in het midden heeft een groot daklicht dat opengedraaid kan worden voor extra frisse lucht; alle daklichten zijn tevens voorzien van verduisterende plisségordijnen. 
Op de overloop bevinden zich ook nog een separaat toilet en een bergkast met daarin de in 2017 aangeschafte cv-combiketel.

Het gehele appartement is voorzien van isolerende beglazing. Zowel de woon- als de slaapverdieping is voorzien van een anhydriet ondervloer (waarin de flexibele verwarmingsbuizen zijn aangelegd voor beide verdiepingen), waardoor contactgeluiden tot het minimum beperkt worden. Op de woonverdieping ligt een houten vloer, op de slaapverdieping is de vloer afgewerkt met houten bouwplaten welke gelakt zijn.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in Amsterdam Zuid en nagenoeg aan het Vondelpark. Er is een riant aanbod van winkels en restaurants in de directe omgeving waaronder aan de Cornelis Schuytstraat, de Koninginneweg, de Hendrik Jacobszstraat, de Jacob Obrechtstraat en plein, de Van Baerlestraat,  de P.C. Hooftstraat, de Amstelveenseweg en de Zeilstraat. Alle overige voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning en is er een goed ontsluiting naar Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 19 juni 2018, vergunningsgebied Zuid 8). 

BIJZONDERHEDEN
- Heerlijk licht appartement van 177 m2;
- Tweede verdieping opnieuw ingedeeld;
- Gelegen op eigen grond;
- Geluidsisolerende beglazing;
- Geluiddempende vloeren;
- 5 slaapkamers en 3 balkons;
- Mogelijkheid voor dakterras met opbouw;
- Servicekosten € 80,- per maand;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Willemsparkweg 197-II
1071HB Amsterdam  
  • 177 m2  |  
  • 5 slaapkamers  |  
€ 1.350.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars