RIANT PENTHOUSE VAN 211 M2 (BVO 246 M2) MET EEN LIFT TOT IN DE EIGEN WONING, MET TWEE RIANTE TERRASSEN (TEZAMEN GROOT CA. 72 M2), VIER GOEDE SLAAPKAMERS, EEN WERK/STUDEERRUIMTE, TWEE BADKAMERS EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS, GELEGEN IN EEN AUTHENTIEK OUD SCHOOLGEBOUW AAN DE ZEEBURGERDIJK IN AMSTERDAM OOST

Ligging:
De woning is gelegen op een zeer gewilde locatie aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost alwaar in de oude Modevakschool twee prachtige panden zijn getransformeerd tot een modern wooncomplex. Het project omvat 25 appartementen en een gezamenlijke binnentuin. De inrichting van deze binnentuin is onder architectuur gerealiseerd. Vanuit deze ontmoetingsplek zijn de collectieve ruimtes te bereiken; het logiesverblijf, een lounge en het dakterras. De voormalige gymzaal is getransformeerd tot een parkeergarage met plaats voor 12 auto’s in een parkeersysteem.

Amsterdam Oost is momenteel aan een enorme opmars bezig; hippe winkels, (lunch-) cafés en restaurants zijn in de directe omgeving te vinden. De Dappermarkt, het Javaplein en het Oosterpark zijn zeer dichtbij. Iets verder gelegen bevindt zich Oostpoort; het nieuwe winkelcentrum van Amsterdam Oost. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de directe omgeving te vinden

Het appartement:
Dit prachtige penthouse is gelegen op de tweede verdieping met een eigen entree op de eerste verdieping. De woning beschikt over twee ruime terrassen georiënteerd op het zuiden en met een totaal oppervlakte van 72m2. De terrassen liggen gelijkvloers aan de woonvertrekken.

Begane grond:
Via de gemeenschappelijke entree kunt u met de trap of lift naar de bovenverdiepingen. Met de lift heeft u ook direct toegang tot de woning op de tweede woonlaag.

Eerste verdieping
Via het ‘monumentale’ trappenhuis bereikt u de eerste verdieping van de woning. Hier bevindt zich een ruime en hoge entreehal met berging en plaats voor een garderobe. Via een trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
De ruime hal op de eerste verdieping biedt toegang tot alle vertrekken en staat in een open verbinding met de riante living op de tweede verdieping. De living is voorzien van een open haard aansluiting. De ruime woonkeuken met zeer hoge plafonds (split level ) heeft een brede schuifpui naar het eerste terras. Een buitentrap leidt naar een hoger gelegen, tweede dakterras.

Het appartement beschikt over maar liefst drie ruime slaapkamers en een extra logeer/slaapkamer van goed formaat. In de twee badkamers zijn alle aansluitingen aangelegd ten behoeve van een luxe afbouw.

De woning wordt milieubewust (geen gasaansluiting), energiezuinig en zeer hoogwaardig gebouwd en maakt onderdeel uit van een vernieuwbouw project.

De woning heeft vloerverwarming- en koeling, gevoed door een Warmte en Koude Opslag systeem met warmtepompen en is voorzien van een Warmteterugwinning ventilatiesysteem (WTW).

De koper van dit appartement kan zelf nog keuzes maken voor de afbouw van de woning zoals keuken, badkamers en wand-, plafond en vloerafwerking en dient hier ook zelf zorg voor te dragen. Kortom een uitgelezen kans op het kopen van een kwalitatief hoogwaardig en uniek nieuwbouwappartement.

Bijzonderheden:
-Casco oplevering inclusief duurzame woninginstallaties; onder andere keuken, badkamers en vloeren dienen door koper zelf te worden geplaatst
-De vereniging van eigenaren is opgericht maar nog niet actief. De servicekosten zullen nog worden vastgesteld
-Erfpachtgrond; canon € 4.030,03 per jaar, AB 2000, tijdvak 16-01-2017 t/m 15-01-2067
-Projectnotaris: Hartman LMH

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Zeeburgerdijk 114-E
1094AJ Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 211 m2  |  
  • 4 slaapkamers  |  
€ 1.300.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars