LICHT EN MODERN BEGANE GROND APPARTEMENT VAN 64 M2 (BVO 72 M2) MET TWEE GOEDE SLAAPKAMERS EN EEN TUIN, GELEGEN OP EIGEN GROND IN DE POPULAIRE WIJK DE PIJP

Dit sfeervolle appartement is op eigen grond gelegen in een pand, waarvan het casco in 2015 compleet is gerenoveerd. De woning beschikt over een gasgestookte c.v. ketel, een fraaie houten vloer, inbouwspots, modern sanitair, een fraaie keuken en hardhouten kozijnen met dubbel glas. In 2018 is dit appartement intern opnieuw geschilderd.

De Vereniging van Eigenaren is genaamd “Saenredamstraat 50” en bestaat uit 6 leden. De vereniging is ingeschreven bij de kamer van koophandel en er wordt met regelmaat vergaderd. Voor dit appartementsrecht bedragen de servicekosten
€ 90,- per maand.

INDELING
Via de eigen entree bereikt u direct de lichte, ruime living voorzien van een fraai en modern keukenblok. Vanuit de living zijn alle vertrekken te bereiken. De voorzijde  beschikt over twee goede raampartijen.

De open keuken is uitgevoerd met brede, witte kasten en lades en een massief houten aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de woonkamer zijn beide slaapkamers bereikbaar. Links vindt u de master bedroom die is voorzien van een wastafelmeubel en een inloopdouche. Tevens biedt deze kamer toegang tot de achtertuin. De tuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een tuinkast met de c.v. opstelling.

De slaapkamer aan de rechterzijde is kleiner van formaat en kijkt ook uit op de  tuin.

Grenzend aan de woonkamer bevinden zich nog een wasruimte, een separaat toilet en een ruime bergkast.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het appartement is  gelegen in het sfeervolle en populaire deel van Amsterdam: De Pijp. Gelegen ter hoogte van de Ferdinand Bolstraat op een steenworp afstand van de Albert Cuyp, de Heineken Experience en de Ceintuurbaan. Buiten de welbekende Albert Cuypmarkt is de buurt rijkelijk omgeven van exotische winkeltjes, creatieve en ambachtelijke bedrijfjes en natuurlijk tal van gezellige cafés en restaurants. In de directe omgeving bevindt zich het openbaar vervoer met op loopafstand de nieuwe Noord/Zuidlijn. Diverse uitvalswegen zijn eveneens direct toe te treden. Relaxen, tenslotte, kunt u n het nabijgelegen Sarphatipark of het iets verder gelegen Vondelpark.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 21 oktober 2018, vergunningsgebied Zuid 3.1 De Pijp Noord). De Saenredamstraat is nagenoeg autovrij, bewoners en bezoekers kunnen parkeren in de nabijgelegen parkeergarage t.p.v. de Ruysdaelkade.

BIJZONDERHEDEN
- Licht en modern begane grond appartement van 64 m2
- Gelegen op eigen grond
- De woning is intern gerenoveerd in 2006
- Het casco is gerenoveerd in 2015
- Intern opnieuw geschilderd in 2018
- Voorzien van twee goede slaapkamers
- Tuin op het zuiden, ca. 20 m2
- Nieuwe fundering (2005)
- Servicekosten ad. € 90,- per maand
- Oplevering in overleg, kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Saenredamstraat 50-huis
1072CJ Amsterdam  
  • 64 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 499.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars