HOOGWAARDIG GERENOVEERD 3-KAMER APPARTEMENT VAN 96 M2 (BVO 109 M2) MET EEN RUIME WOONKAMER, LUXE KEUKEN EN MAGNIFIEK UITZICHT OVER DE GRACHT, GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET BRUISENDE SPIEGELKWARTIER.


Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van een monumentaal pand uit 1698 waarvan de fundering van zowel het voor- als het achterhuis in 2015 vernieuwd is. 

De actieve VvE bestaat uit 5 leden, er wordt € 50,- aan servicekosten per maand betaald. Het appartement is in 2010 prachtig gerenoveerd met een luxe, hoogglans witte keuken met allerhande inbouwapparatuur en een mooie parketvloer door het gehele appartement.

INDELING
Middels een kleine bordestrap naar de bel-étage komt men via het gezamenlijke trappenhuis op de tweede verdieping waar dit appartement zich bevindt.

Tweede verdieping: entreedeur, ruime woon-/eetkamer met luxe keuken, uitgevoerd in hoogglans wit met donkergrijs composieten aanrechtblad met meer dan voldoende werkruimte. De keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur zoals ingebouwde gaspitten in het aanrechtblad met daarboven een RVS afzuigkap, een vaatwasser en een klein barretje. In de kastenwand aan de overzijde bevinden zich de ingebouwde combi-oven/stoomoven en magnetron. Aan deze zijde is tevens een prachtige wijnklimaatkast aanwezig. 
Vanuit de woonkamer heeft men dankzij de drie grote ramen prachtig zicht op de gracht en zijdelings uitzicht op de Spiegelgracht, waar het vooral ’s zomers een komen en gaan van bootjes is. 
Vanuit de keuken komt men via een kleine overloop in het slaapgedeelte, rustig gelegen aan de binnentuinen. Tussen de twee slaapkamers ligt de badkamer met ligbad, separate douche en wastafel. Op de overloop bevinden zich inbouwkasten waar ook de aansluiting voor de wasmachine en droger zit en de cv-ketel (lease). Ook de grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van inbouwkasten waardoor er voldoende bergruimte in dit appartement aanwezig is. Het toilet is separaat. 

Door het gehele appartement ligt een mooie parketvloer wat een rustige uitstraling geeft, evenals de Modular spots in het plafond.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Dit charmante appartement is gelegen in het hartje Centrum in het Spiegelkwartier aan een van de mooiste grachten van Amsterdam. Het Spiegelkwartier staat bekend om zijn antiekwinkels, galeries en unieke sfeer. Op loopafstand liggen de Utrechtsestraat, het Rijksmuseum, het Vondelpark en het Concertgebouw. Verder biedt deze buurt genoeg aanbod aan verschillende gezellige cafés, zoals Café Heuvel en restaurants.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (ma-zat van 09.00 tot 00.00 uur en zon van 12.00 tot 00.00 uur) en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 31 oktober 2018, vergunningsgebied Centrum 2). Wel is een overloopvergunning mogelijk. 

BIJZONDERHEDEN
- Appartement in Rijksmonument, gelegen op eigen grond;
- Nieuwe fundering voor- en achterhuis in 2015;
- Actieve VvE, servicekosten € 50,- per maand;
- Parkeerplek bij garage Kost (direct om de hoek) evt. over te nemen;
- Leasecontract cv-ketel € 120,54 per kwartaal;
- Fantastische locatie aan de Prinsengracht;
- Gelegen nabij een metrohalte van de Noord/Zuidlijn;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden. 

Afspraak maken voor een bezichtiging


Prinsengracht 560-II
1017kk Amsterdam  
  • 96 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 750.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars