CHARMANT, RUIM EN ZEER LICHT DUBBEL BOVENHUIS VAN 133 M2 (BVO 151 M2), MET EEN EIGEN OPGANG, TWEE BALKONS EN EEN DAKTERRAS, VIER SLAAPKAMERS EN EEN MODERNE KEUKEN EN BADKAMER, GELEGEN IN AMSTERDAM (OUD-) ZUID OP LOOPAFSTAND VAN HET VONDELPARK!

Deze prettige woning ligt op de tweede - en derde verdieping van een fraai pand en heeft een eigen opgang. Het pand is in 1897 gebouwd op eigen grond en beslaat slechts twee appartementsrechten.

Wat deze woning bijzonder maakt is de moderne uitstraling tezamen met de diverse smaakvolle details zoals de ornamenten plafonds, de moderne haard en de paneeldeuren. Daarbij beschikt de woning over een ruime open keuken en een riante lichte badkamer.

De bovenste woonlaag beschikt over vier goede slaapkamers en de trap naar het dakterras.

De Vereniging van Eigenaren is genaamd Johannes Verhulststraat 4 en beslaat twee leden. De VvE is semi slapende, er wordt echter wel gespaard. De maandelijkse servicekosten bedragen € 80,-.

In 2012 is de gevel gevoegd en het gehele buitenschilderwerk is circa 3 jaar geleden uitgevoerd.

INDELING
Via de eigen opgang met een gestoffeerde trap bereikt u de tweede verdieping, de woonverdieping van dit bovenhuis. De overloop is voorzien van een separaat toilet, een garderobekast, de trap naar bovengelegen woonlaag en twee deuren naar de living.

Aan de voorzijde bevindt zich de ruime (L) zitkamer, de achterzijde beslaat de ruime woonkeuken. De twee ruimtes zijn van elkaar te scheiden door originele schuifdeuren die aan beide zijden zijn voorzien van inbouwkasten.

De zitkamer heeft een serene uitstraling en is voorzien van openslaande deuren naar een knus balkon (ZO), een moderne haard en een plafondhoge open boekenkast. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en kan worden afgesloten middels de originele en suite deuren. De eetkamer aan de achterzijde biedt middels openslaande deuren toegang tot een prettig balkon (NW).

De keuken is modern uitgevoerd met off white hoogglans kasten en lades en een donker gemêleerd natuurstenen aanrechtblad. Voorts is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De gestoffeerde trap leidt naar de derde verdieping. Deze woonlaag is voorzien van vier goede slaapkamers; twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Een van de kamers aan de achterzijde is voorzien van een op maat gemaakte kast.

De badkamer bevindt zich in het midden van de woonlaag en is ruim van formaat. De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is voorzien van een ligbad, een separate douche, twee wastafels, een handdoekradiator, een zwevend toilet, inbouwspots en een dakraam.

Op de overloop is nog een goede berging gelegen voorzien van zowel de c.v. opstelling als de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger. Een vaste trap leidt hier naar het royale dakterras. Dit terras is geheel voorzien van houten terrasdelen en heeft magnifiek uitzicht over de stad met in het bijzonder direct zicht op zowel het Concertgebouw als het Rijksmuseum.

De gehele woning is voorzien van een fraaie houten vloer en deels dubbel glas.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid achter het Concertgebouwplein en nagenoeg aan het Jacob Obrechtplein. Iedere zaterdag is hier de populaire Zuidermarkt. Deze buurt kenmerkt zich als rustig en gemoedelijk en biedt tal van mogelijkheden ten aanzien van winkelen, dineren, terrassen, musea, scholen, opvang, ontspanning en theaters. Het centrum is op fietsafstand evenals de bruisende Pijp. Openbaar vervoer is praktisch voor de deur gelegen  en diverse uitvalswegen zijn nabij.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 15 oktober 2018, vergunningsgebied Zuid 8).

BIJZONDERHEDEN
- Licht, modern en karakteristiek dubbel bovenhuis van 133 m2
- Voorzien van een riant dakterras van 46 m2
- Sfeervolle woonverdieping voorzien van 2 balkons, en suite deuren en open haard
- Ruime slaapverdieping met vier goede slaapkamers
- Moderne keuken en sanitaire ruimtes
- Gelegen op eigen grond
- Kleine VvE, administratie in eigen beheer, servicekosten ad. 80,- per maand
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Johannes Verhulststraat 4-II
1071NC Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 133 m2  |  
  • 4 slaapkamers  |  
€ 1.200.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars