ROYAAL DUBBEL BENEDENHUIS VAN 175 M2 (BVO 197 M2) MET KELDER, RUIME WOONKAMER-EN-SUITE, VIER SLAAPKAMERS EN EEN GROTE, ZONNIGE TUIN OP HET WESTEN, GELEGEN AAN EEN MOOIE, BREDE STRAAT IN HET GELIEFDE ZUID.


Dit heerlijke familiehuis, met een breedte van 7 m., kenmerkt zich door de royale woonkamer met aan de achterzijde openslaande deuren naar de zonnige tuin, een ruime halfopen keuken met veel werkruimte, een kelder waar in alle rust gewerkt (of gespeeld) kan worden en een slaapverdieping waar zich 4 goede slaapkamers bevinden, waarvan twee zelfs toegang hebben tot het balkon, en een ruime badkamer met daarin de nodige voorzieningen. Tevens zijn er voor deze woning direct 2 parkeervergunningen te verkrijgen bij de gemeente.

De VvE bestaat uit de 2 leden van dit pand. Er wordt jaarlijks vergaderd, de vereniging staat ingeschreven bij de KvK, beschikt over een opstalverzekering en er worden € 175,- per maand aan servicekosten betaald.

De woning is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van een gebouw dat in 1926 gebouwd is op erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 30 september 2047.

INDELING
U betreedt de woning op de begane grond waarbij het tochtportaal, voorzien van marmeren lambrisering en een originele granitovloer, toegang verschaft tot de hal. Vanuit deze hal is de woonkamer te bereiken en bevinden zich hier tevens het 1e toilet, de trap naar de 1e verdieping, een garderobekast en de trap naar de kelder. Deze kelder, met een stahoogte van 2.07 m., is ideaal voor het gebruik als werk- of speelruimte vanwege de stahoogte en de lichtinval dankzij de koekoek aan de achterzijde.

De woonkamer kan via 2 deuren betreden worden en is ruim te noemen. In de voorkamer bevindt zich een marmeren schouw met werkende open haard, in de achterkamer een tweede marmeren schouw. De semi-open keuken, aan de achterzijde van de woning gelegen, is voorzien van een grote, losse koelkast, een inbouw combi-oven/magnetron, een 4-pits gasfornuis (Smeg) en een mooi natuurstenen aanrechtblad met veel werkruimte.
Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer kan de 11 m. diepe tuin betreden worden. Deze ligt op West en garandeert privacy én een heerlijk zonnetje vanaf 12 uur tot begin van de avond. Ook met de koudere dagen op komst kan men op de veranda nog fijn genieten van de najaarszon.

Via de overloop op de eerste verdieping heeft men toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde liggen een grote en een kleinere slaapkamer, aan de achterzijde idem waarbij beide toegang hebben tot het balkon, op het westen gelegen.
Tussenin ligt de royale badkamer die is voorzien van 2 wastafels, een ligbad, een separate douche, een grote designradiator en een hoekje voor de wasmachine en de droger met ertegenover een kast met veel bergruimte. Het tweede toilet is ook op deze verdieping gesitueerd.

Zowel op de slaap- als op de woonverdieping ligt dezelfde, mooie eikenhouten vloer. De badkamer is uitgerust met een neutrale witte vloer- en wandtegel.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Gelegen op een van de meest geliefde locaties in Amsterdam Oud-Zuid biedt de Rubensstraat een scala aan mogelijkheden op het gebied van mooie winkelstraten (Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat en de PC Hooftstraat), cultuur (het concertgebouw en het museumplein met o.a. het Rijksmuseum en van Gogh museum) en recreatie & buitensport (het Vondelpark, het Beatrixpark en het Amstelpark). Alles bevindt zich op korte loop-/ fietsafstand. De rustige buurt is zeer kindvriendelijk te noemen. Direct aan de overzijde van dit appartement ligt een gezellig parkje met een speeltuin waar u heerlijk in de zon kunt vertoeven. De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School vindt u in de directe omgeving. Zowel met de auto (ringweg A10, afslag S108) als met het openbaar vervoer (buslijn 15 en tram 16 en 24) is de woning zeer goed bereikbaar. Het station Zuid/WTC is op enkele minuten van de woning gelegen.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 21.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunningensysteem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per november 2018, vergunningsgebied Zuid 2.2). Een eerste vergunning kost € 132,50 per 6 maanden, een tweede vergunning € 198,75 per 6 maanden.

BIJZONDERHEDEN
- Dubbel benedenhuis van 175 m2 met een breedte van 7 m.;
- Kelder met stahoogte en daglicht, zeer geschikt als werk- of speelruimte;
- Toestemming van VvE voor uitdiepen van de kelder;
- Zwart marmeren schouwen met in de voorkamer een open haard;
- Grote tuin (75m2) op het westen met veel privacy en zon van 12.00 - 18.30 
  uur, balkon tot 19.30 uur;
- Eikenhouten vloer beneden en boven;
- Ruimte tussen 1e en 2e verdieping zeer goed geïsoleerd d.m.v. Easycell isolatie;
- Thans 2 parkeervergunningen te krijgen, zonder wachtlijst;
- Veel parkeerplaatsen dichtbij het huis beschikbaar;
- Erfpachtcanon afgekocht tot 30-09-2047;
- Alarminstallatie aanwezig;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Rubensstraat 18-H
1077MP Amsterdam  
  • 175 m2  |  
  • 5 slaapkamers  |  
€ 1.450.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars