CHARMANT VERBOUWD EN RUIM DUBBEL BENEDENHUIS VAN 130 M2 (BVO 170 M2) MET EEN FIJNE TUIN VAN CA. 62 M2, DRIE SLAAPKAMERS, EEN BALKON EN EEN KELDER VAN 23 M2, RUSTIG GELEGEN IN AMSTERDAM OUD ZUID NABIJ HET VONDELPARK


Deze gezinswoning is gesitueerd op de begane grond en eerste verdieping van een pand gebouwd in 1913, gelegen op eigen grond. Dit benedenhuis beschikt naast de twee volwaardige verdiepingen tevens over een goede kelder met opvallend veel bergruimte. 

Bijzonder te noemen zijn de hoge plafonds (> 3 m.), de mooie lichtinval in de woning en de hoogwaardige afwerking van de badkamer en de beide toiletten.

De VvE genaamd “Vereniging van Eigenaars Valeriusstraat 184” telt 2 leden. De servicekosten bedragen € 150,- per maand.

INDELING

Entree met tochtportaal en daarna toegang tot de ruime hal. Hier bevindt zich het eerste toilet en de open trap naar de eerste verdieping alsmede de entree tot de kelder. De kelder heeft een stahoogte 1.68 m. (onder de balken) en biedt extra veel bergruimte. Tevens zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en de droger gemaakt.
De sfeervolle woonverdieping is geheel voorzien van een warme, eikenhouten lamelparketvloer. 

De semi-open keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is van Italiaans design, Valcucine, uitgevoerd in een witte hoogglans met RVS handgrepen en een Belgisch hardstenen aanrechtblad. Een prachtig 5-pits RVS gasfornuis van Smeg en de bijbehorende oven in het losstaande keukenblok, maken het geheel af. De keuken kenmerkt zich door de strakke belijning, de speelse details en verfijnde, verborgen techniek.

Via de openslaande deuren komt men in de royale tuin van 62 m2. De tuin is op het noordwesten gelegen waarbij men de zon heeft vanaf een uur of 14:00 tot aan circa 19:00. De bomen achterin de tuin bieden voldoende privacy en beschutting.

Vanuit eerder genoemde hal leidt de houten trap naar de slaapverdieping. Vanaf de overloop zijn alle ruimtes toegankelijk en bevinden zich hier drie aangename slaapkamers, een separaat toilet en een zeer ruime badkamer. De badkamer en beide toiletten in het huis zijn uitgevoerd in een stijlvolle natuurstenen (Travertin) vloer- en wandtegel, wat het geheel een mediterrane en warme uitstraling geeft. De badkamer beschikt over een prachtig wit ovaal, vrijstaand bad, een dubbele wastafel met prachtige spiegelkast erboven en een ruime inloopdouche met zogeheten “rainshower”.

De Master Bedroom is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een walk-in-closet (welke ook weer als kleine slaapkamer in gebruik kan worden genomen) en een klein balkon, gelegen op het zuidoosten.
Aan de achterzijde liggen nog twee slaapkamers, waarvan de grotere voorzien is van een Frans balkon en de kleinere op dit moment dienst doet als babykamer.

Op deze verdieping zijn alle plafonds verlaagd en voorzien van geluidsisolerend materiaal, waardoor contactgeluiden tot het minimum beperkt zijn. 

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in het zeer gewilde stadsdeel (Oud-)Zuid, tussen de Hendrik Jacobszstraat en het Valeriusplein en nabij de ‘Cornelis Schuyt’. Dit stukje Valeriusstraat kenmerkt zich als gemoedelijk, kindvriendelijk en biedt een haast dorps gevoel. Het prachtige Vondelpark is op loopafstand evenals de winkels voor de dagelijkse boodschappen aan de Amstelveenseweg. Exclusief winkelen kunt u op de nabijgelegen Cornelis Schuytstraat of de iets verder gelegen P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. De buurt zelf is rijkelijk omgeven van terrassen, lunch cafés en restaurants. Alle voorzieningen zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen) bevinden zich op loopafstand van de woning. 

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 21.00 uur, m.u.v. zondag) en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per november 2018, vergunningsgebied Zuid 8). 

BIJZONDERHEDEN
- Charmant verbouwd dubbel benedenhuis van 130 m2;
- Goede kelder van 23 m2;
- Italiaanse design keuken en luxe badkamer en toiletten;
- Zonnige tuin van circa 62 m2;
- VvE bestaande uit 2 leden;
- Servicekosten € 150,- per maand;
- Pand gelegen op eigen grond;
- Rustig gelegen in gezellig deel van de Valeriusstraat nabij Valeriusplein;
- Oplevering in overleg. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Valeriusstraat 184-huis
1075GJ Amsterdam  
  • 130 m2  |  
  • 4 slaapkamers  |  
€ 1.295.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars