SMAAKVOL GERENOVEERD DUBBEL BOVENHUIS VAN 136 M2 MET EEN WOONKAMER EN-SUITE MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR HET BALKON, DRIE SLAAPKAMERS EN EEN HEERLIJK DAKTERRAS, GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET PRESTIGIEUZE OUD-ZUID.


Dit fraai gerenoveerde appartement, waarbij men een eigen entree vanaf de straat heeft, ligt op de tweede en derde verdieping van een prachtig pand wat in 1897 is gebouwd. De woning kenmerkt zich door de nog originele ornamenten aan de plafonds, de mooie en-suite deuren in de woonkamer, de nog aanwezige marmeren schouwen en een heerlijk, recent aangelegd dakterras op de vierde verdieping.

De Vereniging van Eigenaars bestaat uit dit appartement plus het benedenhuis onder de naam “Vereniging van Eigenaars van het gebouw Willemsparkweg 212 te Amsterdam”, waarbij de administratie in eigen beheer is. Er wordt € 225,- per maand aan servicekosten betaald.

INDELING
Eigen entree op bel-étage, keurig trappenhuis naar tweede verdieping waar men direct op de overloop komt van waaruit alle ruimtes te bereiken zijn, zoals een toilet, een garderobekast met meterkast, een werk-/slaapkamer met toegang naar het balkon aan de achterzijde en de ruime en lichte woonkamer met nog aanwezige originele en-suite deuren en inbouwkasten. 

Deze woonkamer heeft aan de achterzijde naar binnen openslaande deuren naar het balkon, gelegen op het noordoosten. De vernieuwde (dichte) keuken ligt aan de voorzijde van het pand en is uitgevoerd in een witte hoogglans met een grijs aanrechtblad. De inductie kookplaat met ingebouwde oven eronder, inbouw koelkast ernaast en ingebouwde vaatwasser maken het geheel compleet.

Trap naar derde verdieping: overloop, nieuwe badkamer voorzien van separate inloopdouche (met  Rainshower systeem), dubbele wastafel, toilet, ligbad en designradiator. De vloer en de wanden zijn uitgevoerd in een donkergrijze, natuurstenen tegel.
Op deze verdieping bevinden zich tevens nog twee ruime slaapkamers, beiden voorzien van inbouwkasten en fraaie, zwarte schouwen. De derde kamer fungeert momenteel als stookruimte en bezit aansluitingen voor de wasmachine en de droger, maar hier kan eventueel een walk-in-closet van gemaakt worden.

Op zowel de woon- als de slaapverdieping ligt een mooie, white wash parketvloer en is het gehele appartement voorzien van dubbel glas.

Vanaf de derde verdieping gaat er een vaste trap naar het dakterras welke afgesloten kan worden middels een kunststof (licht)koepel met veersysteem. Vanaf het dakterras, ca. 22 m2, heeft men een magnifiek uitzicht over Amsterdam Oud-Zuid en kan men zelfs de Zuidas zien.

Kortom, een heerlijk appartement met veel licht en ruimte waar men zó in kan!

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in Amsterdam Zuid en nagenoeg aan het Vondelpark. Er is een riant aanbod van winkels en restaurants in de directe omgeving waaronder aan de Cornelis Schuytstraat, de Koninginneweg, de Hendrik Jacobszstraat, de Jacob Obrechtstraat en plein, de Van Baerlestraat,  de P.C. Hooftstraat, de Amstelveenseweg en de Zeilstraat. Alle overige voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning en is er een goed ontsluiting naar Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per december 2018, vergunningsgebied Zuid 8). Een bewonersvergunning kost € 160,- per zes maanden.

BIJZONDERHEDEN
- Dubbel bovenhuis van 136 m2 met balkon én dakterras;
- Ruimtes voorzien van tal van prachtige, originele details;
- Pand gelegen op eigen grond;
- Recent vernieuwde keuken, badkamer en toilet;
- Recent geplaatst dakterras van 22 m2;
- VvE bestaande uit 2 leden, € 225,- servicekosten per maand;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Willemsparkweg 212-II
1071HX Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 136 m2  |  
  • 4 slaapkamers  |  
€ 1.100.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars