HOOGWAARDIG AFGEWERKT NIEUWBOUW APPARTEMENT VAN 73 M2 (BVO 80 M2) MET ZONNIG EN RUSTIG BALKON (CA. 12 M2), TWEE SLAAPKAMERS, EEN BERGING ÉN EEN PARKEERPLAATS IN HET HIPPE BUIKSLOTERHAM.


Dit prachtige appartement ligt op de tweede verdieping van een pand dat in 2018 is opgeleverd en beschikt over een ruim balkon, twee slaapkamers, een berging in de onderbouw én een parkeerplaats onder een carport.

De woning is milieubewust, energiezuinig en zeer hoogwaardig gebouwd en maakt onderdeel uit van een kleinschalig nieuwbouw project waarbij het de diverse eigenaren vrij heeft gestaan om een eigen invulling aan het ontwerp te geven. Dit appartement wordt casco plus opgeleverd. De koper kan vervolgens zelf bepalen wat voor keuzes zij maken voor de keuken en de vloeren. Kortom, een uitgelezen kans op het kopen van een kwalitatieve en ook unieke nieuwbouwwoning.
De woning is tenslotte voorzien van een warmte terugwin installatie en vloerverwarming, is extra goed geïsoleerd, heeft een hoog afwerkingsniveau met diverse spots in het plafond en veel licht dankzij de grote schuiframen naar het balkon.

INDELING
Algemene entree met lift en trappenhuis.
Entree van het appartement op de 2e verdieping, hal met meterkast en separaat toilet met fontein, ruime en lichte woonkamer met grote schuiframen/-puien naar het balkon, gelegen op het zuidwesten, dus u kunt de hele dag van de zon genieten. In de woonkamer zijn tevens aansluitingen voor de keuken gemaakt, deze dient door de koper zelf geplaatst te worden. 

Aan de balkonzijde is nog een kleine slaapkamer aanwezig met loopdeur naar het balkon en is er een aparte berging gemaakt met aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Via een halletje komt u weer in de tweede slaapkamer welke aan de voorzijde van het appartement ligt en is voorzien van een groot raam. De badkamer is strak afgewerkt met een inloopdouche, een toilet en een dubbele wastafel. Op de begane grond bevindt zich nog een fietsenberging behorende bij dit appartement.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gerealiseerd op een fantastische locatie te weten in de Buiksloterham! Een geheel nieuw ontwikkeld gebied op de kop van Amsterdam Noord waar men ruimtelijk en rustig kan wonen, maar vanwaar men binnen een mum van tijd midden in het bruisende centrum staat. Noemenswaardig en opvallend is de individualiteit van de verschillende kavels en de artistieke expressie van alle zelfbouwers. De Buiksloterham houdt het midden tussen de chique torens aan het IJ en de NDSM werf, oftewel gelegen tussen het Residenteel Kwartier Overhoeks en NDMS-terrein waarvan laatstgenoemde o.a. de trendy IJ-hallen, Pllek en Noorderlicht biedt. 

Op fietsafstand bevindt zich het imposante gebouw Eye. Het nieuwe gedeelte van Noord is dan ook rijkelijk omgeven van trendy hotspots, zowel op cultureel als op horecagebied. Ontspannen, recreëren en flaneren langs het water kan in het Papaverpark of in het iets verder gelegen Oeverpark, Noorderpark en Twiske, ook wel de tuin van het IJ genoemd. Leuk te vermelden is dat de directe buurtbewoners inspraak hebben gehad in het ontwerp van het Papaverpark. Het moge duidelijk zijn dat de Buiksloterham is uitgegroeid tot een geliefde en populaire buurt, met nieuwe woningen, broedplaatsen en tal van winkel, cultuur – en horecagelegenheden. En last but not least; met de onlangs geopende Noord-Zuid lijn is dit gebied nog beter bereikbaar dan het al is.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 19.00 uur, maandag t/m zondag, € 1,30 per uur). Deze woning ligt in vergunninggebied Noord 5a. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam worden er vanaf 1 januari 2019 geen parkeervergunningen meer verleend.

BIJZONDERHEDEN:
- Heerlijk licht appartement van 73 m2;
- Zonnig balkon van 12 m2 op het zuidwesten;
- Keuken dient door koper te worden geplaatst;
- Zeer lage energiekosten door volledige isolatie alsmede gebruik van warmte terugwin installatie;
- Lage servicekosten (ca. € 90,- p.m.) door de zeer onderhoudsarme bouw;
- Erfpachtgrond, vaste canon € 900,- per jaar;
- Projectnotaris: Albers & Van Tienen Notarissen te Amsterdam;
- Oplevering: in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Klaprozenweg 49-B2
1032KK Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 73 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 375.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars