COMFORTABEL, LICHT & GOED INGEDEELD DRIEKAMERAPPARTEMENT VAN 64 M2 (BVO 71 M2) MET TWEE BALKONS, TWEE SLAAPKAMERS EN EEN MODERNE, RUIME BADKAMER, GELEGEN IN DE BRUISENDE HELMERSBUURT

Dit courante appartement is gelegen in een pand uit 1911 en is gelegen op erfpachtgrond. De woning heeft een lichte, sfeervolle en moderne uitstraling en is goed ingedeeld. De voorzijde is geheel voorzien van dubbel glas en beschikt de gehele woning over een fraaie houten vloer.

De vereniging van eigenaren genaamd “Rhijnvis Feithstraat 60” te Amsterdam telt 5 leden. De servicekosten bedragen € 100,- per maand en de administratie wordt in eigen beheer gevoerd. De VvE heeft toestemming gegeven om het balkon aan de achterzijde met 1 meter te verdiepen op de uitbouw van de woning op de begane grond.

INDELING
Via het gestoffeerde en nette trappenhuis komt men bij de entree tot deze woning. De hal met garderobe verschaft toegang tot alle vertrekken.

De doorzonwoonkamer is aan de linkerzijde van de woning gesitueerd en heeft haar zitgedeelte aan de voorzijde en de open woonkeuken aan de achterzijde. Beide zijden beschikken over openslaande deuren naar een balkon. Het balkon aan de achterzijde is voorzien van 2 balkonkasten met daarin de c.v. opstelling verwerkt.

De keuken is uitgevoerd met een mat wit keukenblok en is voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk “Siemens”.

Aan de voorzijde bevinden zich de twee slaapkamers, beide van goed formaat. De rechter slaapkamer is nog voorzien van een meterkast.

De sanitaire ruimtes zijn aan de achterzijde gelegen en zijn in een gelijke uitvoering. Zowel het separate toilet als de badkamer beschikken over een antraciet vloertegel en een witte wandtegel.

De badkamer is voorzien van een ligbad, een ruime inloopdouche, een wastafel, een handdoekradiator en de wasmachineaansluiting.

De gehele woning beschikt over een fraaie houten vloer. De voorzijde beslaat dubbel glas, de achterzijde enkel glas.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning ligt op een toplocatie in de populaire Helmersbuurt in het bruisende Oud-West en grenzend aan het chique Oud-Zuid. De woning bevindt zich op loopafstand van het populaire Vondelpark en er is een ruim aanbod aan winkels, terrassen en restaurants aan de nabijgelegen Overtoom en de J.P. Heijestraat. De iets verder gelegen Kinkerstraat biedt eveneens tal van winkels en eet/drinkgelegenheden en zijn de hippe Foodhallen en de gezellige Ten Kate Markt hier tevens te vinden. Binnen een mum van tijd bereikt u het Centrum. De wijk zelf is goed voorzien van diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en culturele uitgaansgelegenheden. Via de Overtoom is er een goede ontsluiting naar Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (ma-zat van 09.00 tot 00.00 uur en zondag van 12.00 tot 00.00 uur) en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 2 januari 2019, vergunningsgebied West-11.3).

BIJZONDERHEDEN
- Licht, comfortabel en goed ingedeeld appartement van 64 m2
- Voorzien van twee goede slaapkamers
- Balkon achterzijde (ZW) met de mogelijkheid tot het vergroten met 1 meter op uitbouw
- Compact balkon voorzijde
- Ruime, moderne badkamer
- Gelegen op erfpachtgrond, canon € 82,26, jaarlijkse indexering
- VvE in eigen beheer, servicekosten ad. € 100,- per maand
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Rhijnvis Feithstraat 60-I
1054VA Amsterdam  
  • 64 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 425.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars