COMPLEET EN HOOGWAARDIG GERENOVEERD DUBBEL BENEDENHUIS VAN 132 M2 (BVO 149 M2) MET STADSTUIN VAN 8 M2, GELEGEN OP EIGEN GROND, ONDERDEEL UITMAKEND VAN EEN HOOGWAARDIG EN VOLLEDIG GERENOVEERDE, VOORMALIGE GARAGE MET  ZES BENEDENWONINGEN, GELEGEN AAN HET LEGMEERPLEIN / LEGMEERSTRAAT

Deze turn-key benedenwoning is verdeeld over de begane grond en het souterrain, gelegen in een pand gebouwd in 1932 en gerenoveerd in 2018. Tevens heeft er funderingsherstel plaatsgevonden. Alle woningen zijn zeer luxe, modern, smaakvol en compleet gerenoveerd en zullen worden opgeleverd met o.a. een eikenhouten visgraatvloer, vloerverwarming en luxe sanitair. De woningen zijn tevens geheel voorzien van nieuwe houten kozijnen met isolerende beglazing, fraaie, moderne brede inbouwspots, stalen puien en zeer hoge plafonds.

De indeling is als volgt:
Via de hoofdentree heeft men toegang tot de woning op de begane grond waarbij de hal met meterkast toegang biedt tot de L-vormige woonkamer met open keuken. De voorzijde beslaat de woonkamer, de achterzijde de open woonkeuken met toegang tot de tuin gelegen op het zuiden.

De keuken dient koper zelf nog geheel naar eigen wens te plaatsen. Uiteraard zijn alle benodigde aansluitingen hiervoor aanwezig. In het midden van deze woonlaag is de toegang naar het souterrain gelegen waarbij de hal is voorzien van het 1e separate toilet. De gestoffeerde trap leidt naar het souterrain; de slaapverdieping van dit benedenhuis.

Via de ruime hal in het souterrain zijn alle vertrekken te bereiken en bevindt zich hier het 2e separate toilet alsmede een goede bergruimte onder de trap voorzien van de wasmachine – en drogeraansluiting.

Er zijn drie slaapkamers aanwezig waarvan twee aan de voorzijde gelegen en een aan de achterzijde, alle voorzien van goede daglichttoetreding. De master bedroom aan de achterzijde heeft een ruime walk in closet.

De strakke, moderne badkamer is luxe uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en beschikt over fraaie inbouwkranen en spiegelverlichting. Deze ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een brede inloopdouche met regen/stortdouche, een wastafelmeubel met twee wastafels en een handdoekradiator.

De gehele woning is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer waarvan de woonverdieping in visgraat gelegd is. Tevens is het geheel voorzien van dubbel glas en inbouwspots.  

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning ligt op een toplocatie in een populair gedeelte van (Oud-) Zuid, op loopafstand van het bekende Vondelpark. De buurt is rijkelijk omgeven door tal van leuke winkeltjes en cafés en restaurants, nabij de Amstelveenseweg, Sloterkade en de Overtoom. Voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten bevinden zich in de directe omgeving van de woning en ook culturele uitgaansgelegenheden zoals De Hallen, het Rijksmuseum en het Concertgebouw zijn nabij gelegen. Openbaar vervoer (o.a. Haarlemmermeerstation) bevindt zich op loopafstand en er is een goede ontsluiting naar Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per december 2018, vergunningsgebied Zuid 2.3).

BIJZONDERHEDEN
- In 2018 compleet en hoogwaardig gerenoveerd dubbel benedenhuis van 132 m2
- Funderingsherstel 2018
- Gelegen op eigen grond   
- Tuin, groot 8 m2, gelegen op het zuiden           
- Eikenhouten vloer en dubbele beglazing, visgraat gelegd op begane grond
- Vloerverwarming door gehele woning
- Administratie VvE in eigen beheer
- Servicekosten ca. € 150,- per maand, dit dient nog definitief vastgesteld te worden
- Projectnotaris Kasper Notariaat
- Deze turn-key woning is per direct beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Legmeerplein 30-huis
1058NL Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 132 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 795.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars