GRENZEND AAN DE AMSTEL BIEDEN WIJ U DIT COMFORTABELE EN GOED INGEDEELDE TWEEKAMERAPPARTEMENT AAN VAN 50 M2 (BVO 57 M2), GELEGEN OP EIGEN GROND IN EEN VAN DE MOOISTE STRATEN VAN AMSTERDAM OOST

Dit lichte appartement is gelegen op de tweede verdieping van een fraai pand uit 1882 en is gelegen op eigen grond. Beide zijdes van de woning zijn voorzien van vele raampartijen en daarmee van zeer goede lichtinval. In 2016 is er een nieuwe keuken geplaatst en is er een nieuwe houten vloer gelegd.

Bijzonder te noemen is de straat zelf; met de breedte hiervan geniet dit appartement dan ook van een prettig weids uitzicht.

De vereniging van eigenaren “Burmanstraat 26” beslaat 5 leden. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd en de servicekosten bedragen € 100,- per maand. In 2015-2016 is de voorzijde voorzien van dubbel glas. De achterzijde zal in 2019 worden voorzien van dubbel glas.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree leidt het ruime trappenhuis naar de tweede verdieping. Op de overloop bevinden zich twee kasten, de meterkast en een kast voorzien van de c.v. opstelling.

Vanuit de hal zijn alle ruimtes te bereiken. De lichte living met open keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van openslaande deuren naar een Frans balkon met uitzicht over de binnentuinen. De keuken is uitgevoerd met een spoeleiland en beschikt over mat witte kasten en lades (greeploos) en een houten aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft maar liefst drie raampartijen. Thans is middels een roomdivider een gedeelte van de slaapkamer in gebruik als kinderkamer. Tevens is de slaapkamer voorzien van een goede inbouwkast met aldaar de wasmachineaansluiting.

In het midden van de woning bevindt zich de badkamer. Deze badkamer is uitgevoerd met een rechthoekige antraciet vloertegel en een geheel wit betegelde wand. Voorzien van een brede inloopdouche met stort- en handdouche, een brede wastafel, een toilet, een handdoekradiator en een brede spiegel voorzien van verwarming.

De gehele woning is voorzien van een lichte houten vloer en strakke witte wanden.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is rustig gelegen tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat. Via de prachtige Amstel bereikt u Theater Carré, de Nationale Opera & Ballet, het Amstelhotel en het  verder gelegen Rembrandtplein welke direct overloopt in het bruisende Centrum. Wanneer u de Nieuwe Amstelbrug overloopt staat u direct in de hippe Pijp. Tevens is de woning gelegen tussen de twee leukste markten van Amsterdam: de Albert Cuypmarkt en de Dappermarkt.

Voor ontspanning zijn het populaire Oosterpark of  het Sarphatipark ideaal. Nabijgelegen bevinden zich o.a. het welbekende restaurant “Loetje”, voor elke Amsterdammer een begrip, café-restaurant “De Ysbreeker”, “Drovers Dog” en het iets verder gelegen café restaurant “Dauphine”.

Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand te vinden evenals openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunningensysteem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 15 januari 2019, vergunningsgebied Oost 1).

BIJZONDERHEDEN
- Courant, licht en goed ingedeeld appartement van 50 m2
- Gelegen op eigen grond
- Nieuwe keuken en vloer (2016)
- Nieuwe c.v. ketel (2017)
- Voorzijde voorzien van dubbel glas
- Dubbel glas achterzijde in 2019
- VvE in eigen beheer, servicekosten ad. € 100,- per maand
- Gelegen in een bijzonder brede maar rustige straat
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Burmanstraat 26-II
1091SK Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 50 m2  |  
  • 1 slaapkamers  |  
€ 350.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars