LUXE, ROYAAL EN MODERN PENTHOUSE VAN 167 M2 (BVO 181 M2) MET TWEE RIANTE EN ZONNIGE TERRASSEN MET VRIJ UITZICHT, TWEE BADKAMERS, EEN EIGEN BERGING IN DE ONDERBOUW, GELEGEN OP DE 5E VERDIEPING VAN EEN GOED GEISOLEERD APPARTEMENTENCOMPLEX IN AMSTERDAM ZUID

Dit smaakvolle appartement is gelegen in een volledig geïsoleerd complex uit 2010 en geniet aan de voorzijde van vrij uitzicht over de Westlandgracht / Postjeswetering. Tevens beschikt deze woning over een moderne, strakke maar zeer warme uitstraling en top to bottom raampartijen en schuifpuien met bijzonder goede lichtinval.

Het appartement is geheel uitgevoerd met een gietvloer en voorzien van twee riante terrassen, drie goede slaapkamers en twee ruime badkamers.

In de onderbouw van dit complex bevinden zich 2 gehuurde parkeerplaatsen waarvan het huurcontract aan koper overgedragen zal worden.

De goed georganiseerde vereniging van eigenaren is genaamd “Andreas Ensemble blok C”. De servicekosten bedragen in totaal € 155,38 per maand. De administratie wordt professioneel gevoerd en er is een meerjaren onderhoudsbegroting opgesteld evenals een Huishoudelijk Reglement.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree kunt u met de trap en/of lift naar de vijfde verdieping waar zich de entree tot het appartement bevindt. Naast de toegang tot het appartement bevindt zich de meterkast.

De ruim opgezette hal biedt toegang tot alle vertrekken en is voorzien van een separaat toilet, een grote berging en een wasruimte met de bijbehorende aansluitingen.

De riante living is doorzon gelegen en heeft aan beide zijden een uitgestrekt terras, bereikbaar middels een muur brede schuifpui. Het zitgedeelte beschikt over een fraai modern wandmeubel met een ingebouwde  haard waarin tevens de t.v. is verwerkt. De andere zijde van de living beslaat de evenzo ruime woonkeuken opgesteld in een L-uitvoering.

De moderne keuken is deels uitgevoerd met lichte kasten en lades en een donker natuurstenen werkblad. De keuken is voorzien van een kook/spoeleiland en is ruim geoutilleerd met in het bijzonder de ingebouwde koffiemachine en de quooker. De apparatuurswand alsmede de uiteindes van het eiland beschikken over taupe kleurige kasten en lades en beschikken over verzonken grepen. Opvallend zijn de weggewerkte stopcontacten in het werkblad.

Het terras aan de zitkamer kijkt uit over water, het terras aan de keukenzijde kijkt uit over de binnentuinen van het complex.

De drie slaapkamers zijn naast elkaar gelegen en beslaat een master bedroom en 2 slaapkamers van normaal formaat. De master bedroom is voorzien van een schuifpui naar voornoemd terras aan de waterzijde en beschikt over een eigen badkamer. Deze badkamer is uitgevoerd met een donkere vloertegel en een witte wandtegel en is voorzien van een hoekbad, een douche, een dubbele wastafel met bijbehorend meubel en een handdoekradiator. Voorts is de badkamer voorzien van inbouwspots en een grote spiegel met verlichting.

De tweede badkamer is vanuit de hal te bereiken en heeft een gelijke uitvoering. Deze badkamer is voorzien van een brede douchecabine, een breed wasmeubel, een handdoekradiator en een toilet.

Het gehele appartement is voorzien van een lichte gietvloer en strakke wanden.

In de onderbouw ligt de eigen berging en bevindt zich hier de parkeergarage waarin de twee huur parkeerplekken zijn gelegen. De huurprijs voor deze twee plekken bedraagt € 278,- per maand.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Aan de voet van het Rembrandtpark en grenzend aan Oud-Zuid ligt dit fantastisch ruim opgezette nieuwbouwcomplex met vrij uitzicht aan de voorzijde over het water van de Westlandgracht.  Met de “U” vormige bouw is een binnenplein ontstaan, heerlijk voor buiten spelende kinderen. Eenmaal de riante brug over staat u direct in de bruisende Hoofddorppleinbuurt welke grenst aan het chique Oud-Zuid en het heerlijke Vondelpark. Het Surinameplein, het Rembrandtpark, de Overtoom en openbaar vervoer zijn tevens op loop/fietsafstand. De ring A-10 is praktisch naast het complex gelegen.

BIJZONDERHEDEN
- Royaal, modern en luxe penthouse van 167 m2
- Voorzien van twee riante terrassen met vrij uitzicht, tezamen groot ca. 51 m2
- Luxe en hoogwaardig uitgevoerde keuken en sanitaire ruimtes
- Zeer lichte en ruime doorzon living met plafondhoge raampartijen
- Drie goede slaapkamers
- Twee badkamers en twee toiletten
- Gelegen op erfpachtgrond
- Servicekosten ad. 155,38 per maand
- Professionele VvE
- Eigen berging in de onderbouw
- Tot de woning behoren tevens twee gehuurde parkeerplaatsen toe (€ 278,- per maand)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Saskia van Uijlenburgkade 155
1058GA Amsterdam  
  • 167 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 950.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars