HEERLIJK LICHT EN RUIM 3-KAMER APPARTEMENT VAN 82 M2 (BVO 89 M2) MET HOGE PLAFONDS EN EEN VERDIEPT BALKON, MET MIDDAGZON, AAN DE ACHTERZIJDE, GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET CHIQUE OUD-ZUID.


Dit fijne appartement, met zijn hoge plafonds en veel lichtinval, bevindt zich op de eerste etage van een statig pand uit 1892, gelegen op eigen grond. In 2003 zijn de kozijnen vervangen en voorzien van dubbel glas. Het appartement kenmerkt zich door de breedte van het pand, hoge plafonds en een mooie, houten vloer door het gehele appartement.
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 4 appartementen onder de naam “Vereniging van Eigenaars Willemsparkweg 182 te Amsterdam”, waarvan de administratie in eigen beheer is. Er wordt € 167,35 per kwartaal aan servicekosten betaald.

INDELING
Via het recent gestoffeerde, keurige trappenhuis met originele balustrade komt men bij de entree van deze woning op de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft men toegang tot alle vertrekken, zoals de meterkast met extra bergruimte erboven, het separate toilet met fonteintje, de beide slaapkamers, de woonkamer en de royale badkamer.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over 3 grote ramen die uitzicht bieden op de Willemsparkweg. De semi-open keuken is voorzien van veel kastruimte, een 4-pits gasfornuis en een bijpassende RVS-afzuigkap.

Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers welke beiden toegang hebben naar het balkon, gelegen op het noordwesten. In de grootste slaapkamer zijn 2 grote, vaste kledingkasten aanwezig met meer dan voldoende bergruimte. Ook in de kleinere slaapkamer is een bergkast aanwezig.

De royale badkamer, uitgevoerd in een grote, antracietkleurige tegel, is voorzien van een ligbad, een separate douchehoek, 2 wastafels, een designradiator en een grote op maat gemaakte kast waar de wasmachine en droger keurig in weggewerkt kunnen worden.

Door het gehele appartement ligt een mooie, houten lamelparketvloer.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in Amsterdam Zuid en nagenoeg aan het Vondelpark. Er is een riant aanbod van winkels en restaurants in de directe omgeving waaronder aan de Cornelis Schuytstraat, de Koninginneweg, de Hendrik Jacobszstraat, de Jacob Obrechtstraat en plein, de Van Baerlestraat,  de P.C. Hooftstraat, de Amstelveenseweg en de Zeilstraat. Alle overige voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning en is er een goed ontsluiting naar Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 10 januari 2019, vergunningsgebied Zuid 8). Een bewonersvergunning kost € 150,- per 6 maanden.

BIJZONDERHEDEN
- Licht en ruim 3-kamer appartement van 82 m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Mooi, breed pand;
- Geluidsisolerende beglazing;
- Hoge plafonds;
- Servicekosten € 55,78 p.m. (€ 167,35 per kwartaal);
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Willemsparkweg 182-I
1071HV Amsterdam  
  • 82 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 650.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars