VOLLEDIG EN HOOGWAARDIG GERENOVEERD APPARTEMENT VAN 64 M2 (BVO 69 M2) GELEGEN IN EEN KARAKTERISTIEK PAND MET EEN PRACHTIGE GEVEL. HET APPARTEMENT IS VOORZIEN VAN TWEE GOEDE SLAAPKAMERS MET ELK EEN EIGEN BADKAMER EN EEN AANGENAAM BALKON OP HET ZUIDEN. GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET BRUISENDE STADSDEEL OOST

Dit courante appartement is gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden pand op eigen grond en is gelegen in een bijzonder brede straat waarmee het uitzicht ideaal te noemen is.

De voorzijde van dit appartement is breed uitgevoerd en beschikt over drie grote raampartijen met veel lichtinval. De achterzijde is voorzien van een pand breed balkon op het zuiden. Noemenswaardig zijn de twee goede slaapkamers met ieder een eigen, luxe uitgevoerde badkamer.

De vereniging van eigenaren genaamd “VvE Wagenaarstraat 12” ” is 20 augustus 2018 ingeschreven bij de KvK. Er is een MJOP opgesteld en een bankgarantie gesteld ten behoeve van het reservefonds. In de zomer van 2018 is al het buiten schilderwerk zowel aan de voor als achterzijde uitgevoerd. Recentelijk is het gehele trappenhuis gerenoveerd. 

INDELING
Via het zeer nette trappenhuis bereikt men de toegang tot dit appartement. Bij binnenkomst staat u direct in de riante living gelegen aan de voorzijde en midden van de woning.

De L-vormige living heeft haar zitgedeelte aan de voorzijde en is ruim van opzet. De meterkast bevindt zich geheel aan de voorzijde.

De open keuken bevindt zich in het midden van de woning en is aan twee zijdes opgesteld; een kookzijde en een spoelzijde. De keuken is uitgevoerd met witte kasten en lades en een donker, granieten aanrechtblad en is daarbij voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gelegen, beide van goed formaat en voorzien van een eigen badkamer. De twee badkamers hebben een antraciet tegelvloer en een geheel wit betegelde wand. Ieder beschikken ze over een toilet, een dubbele wastafel, een jacuzzi en een design radiator. De rechter badkamer heeft nog een massage douchecabine.

De linker slaapkamer is voorzien van een diepe inbouwkast alsmede een kast ten behoeve van de c.v. opstelling. Tevens is het aangename balkon vanuit deze kamer toegankelijk. Dit balkon is gelegen op het zuiden. Het balkon is van onderhoudsvrij verzinkt staal en onlangs voorzien van nieuwe balkonplaten.

De gehele woning is voorzien van HR++ isolatieglas, paneeldeuren en inbouwverlichting.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning ligt in booming Amsterdam Oost grenzend aan het Oosterpark en de Plantagebuurt. De nabijgelegen Javastraat en het Javaplein bieden een rijk aanbod aan restaurants, hippe cafés en winkels. Zo vindt men onder meer het historische Badhuis, het veel geprezen restaurant De Wilde Zwijnen en het Pompstation. Verder zijn het filmhuis Studio K, het Tropenmuseum, de bekende Dappermarkt, Artis en Brouwerij ’t IJ in de nabije omgeving te vinden. Nieuw in de buurt en zeer zeker trendy te noemen zijn: Yokiyo, Walters Woodbury Bar, Bar Basquiat, Bar Botanique, Eastside, James en Drovers Dog Oost. Op een paar minuten loopafstand ligt NS station Amsterdam Muiderpoort met een goede trein, bus en tramverbinding. Diverse uitvalswegen zijn nabij en er is een goede verbinding naar Ringweg A10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 21.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 16 januari 2019, vergunningsgebied Oost 2).

BIJZONDERHEDEN
- Courant en bijzonder licht appartement van 64 m2
- Gelegen op eigen grond
- Voorzien van twee goede slaapkamers met elk een eigen badkamer
- Drie raampartijen aan de voorzijde met veel lichtinval
- Aangenaam balkon aan de achterzijde (zuid)
- VvE met reservegarantiefonds, geen servicekosten
- Geheel voorzien van HR++ isolatieglas
- Gelegen in het bruisende stadsdeel Oost
- Projectnotaris mr. Remco Jager te Haarlem
- Oplevering in overleg 


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Wagenaarstraat 12-III
1093CP Amsterdam  
  • 64 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 450.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars