MODERN EN LICHT DRIEKAMERAPPARTEMENT VAN 120 M2 (BVO 128 M2) MET BERGING EN PARKEERPLAATS, GELEGEN AAN DE WESTLANDGRACHT IN DE POPULAIRE HOOFDDORPPLEINBUURT

Het appartement maakt deel uit van het zeer moderne en energie-efficiënte woongebouw “WLG Smartlofts”. 

Het appartement is luxe uitgevoerd en beschikt geheel over vloerverwarming en tal van raampartijen. De ruime living is aan twee zijdes voorzien van raampartijen en beschikt over een grote schuifpui naar een breed terras.

De goed georganiseerde vereniging van eigenaren is genaamd “WLG Smartlofts, Poeldijkstraat 255-317”. De servicekosten bedragen in totaal € 190,99 per maand. De administratie wordt professioneel gevoerd en er is een meerjaren onderhoudsbegroting opgesteld evenals een Huishoudelijk Reglement.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree kunt u met de lift of trap naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de woning biedt de ruime L-vormige hal toegang tot de eerste badkamer, de eerste slaapkamer en de living. In de hal bevinden zich een goede inbouwgarderobe, een c.v. kast en een ruime was/bergruimte.

De living is door zijn hoekligging zeer licht. Aan de rechterzijde is de zithoek gerealiseerd, de linkerzijde beslaat de fraaie, luxe uitgevoerde woonkeuken. Het kook/spoeleiland is hoogglans wit uitgevoerd en beschikt naast de inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem tevens over een vaatwasser, diverse kasten en lades en een wasbak.

Aan de muurzijde is een top to bottom kastenwand gerealiseerd, uitgevoerd met donker houten kasten en voorzien van de overige inbouwapparatuur (Miele, Siemens en Bora).

Via de schuifpui in de woonkamer bereikt u het brede balkon op het westen met vrij uitzicht.

De eerste badkamer is bereikbaar vanuit de hal en is uitgevoerd met een grijze vloertegel en een witte wandtegel. Deze badkamer is voorzien van een toilet, een wasmeubel, een brede spiegelwand met verlichting en een inloopdouche met een stort- en handdouche.

Via een 2e hal vanuit de living komt men bij de tweede, ruime badkamer alsmede de overige twee slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een aangrenzende ruime walk-in closet.

De tweede badkamer beschikt naast de douche en toilet nog over een ligbad en een dubbele wastafel met bijbehorend meubel. Het ligbad, de douche en de toiletwand zijn betegeld met een mozaïek grijze tegel.

Met uitzondering van de badkamers is het gehele appartement voorzien van een lichtgrijze gietvloer met vloerverwarming. Vanuit iedere ruimte is de verwarming separaat te bedienen.

In de onderbouw bevindt zich een eigen berging alsmede de parkeergarage.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het pand is gerealiseerd op de grens van de hippe Hoofddorppleinbuurt en direct aan de Westlandgracht. Dit populaire gedeelte van (Oud-) Zuid ligt op loopafstand van het bekende Vondelpark. De Amstelveenseweg, de Zeilstraat, de Sloterkade en de Overtoom zijn eveneens op loopafstand gelegen en biedt een ruim aanbod aan winkels, cafés en restaurant. Scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten zijn in de directe omgeving te vinden.

Openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand (tram 2, bus 15 en metrohalte Heemstedestraat) en er is een directe ontsluiting naar Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 21.00 uur) m.u.v. zondag.

BIJZONDERHEDEN
- Riant, licht en modern appartement van 120 m2
- Voorzien van een breed terras met vrij uitzicht gelegen op het westen
- Luxe en modern uitgevoerde keuken en sanitaire ruimtes
- Drie goede slaapkamers
- Twee badkamers en twee toiletten
- Gehele appartement voorzien van een gietvloer met vloerverwarming
- Appartement voorzien van hoge plafonds
- Gelegen op erfpachtgrond
- Servicekosten € 164,13 per maand voor het appartement
- Servicekosten € 26,86 per maand voor de parkeerplaats
- Professioneel beheerde VvE
- Eigen berging in de onderbouw
- Eigen parkeerplaats in gemeenschappelijke garage
- Zie http://www.smartlofts.nl/project/wlg-smartlofts/ ter inspiratie
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Poeldijkstraat 265
1059VL Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 120 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 735.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars