VOLLEDIG GERENOVEERD 3-KAMER APPARTEMENT VAN 92 M2 (BVO 100 M2) MET EEN LICHTE WOONKAMER, EEN SEMI-OPEN KEUKEN MET ZONNIG BALKON OP HET WESTEN, TWEE SLAAPKAMERS EN EEN SEPARATE BERGING, GELEGEN IN BUITENVELDERT.


Het appartementencomplex is gebouwd in 1969 en is gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot 31 juli 2067. Het complex is vanaf 2012 in fases gerenoveerd en dit appartement is in 2014 volledig aangepakt en voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer en een nieuw toilet.

De VvE wordt professioneel beheerd door Hoen VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 208,- per maand exclusief een voorschot stookkosten van € 94,-.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree kunt u met de trap of de lift naar de tweede verdieping waar de woning via de galerij bereikbaar is.

Het appartement heeft een lichte en ruime woonkamer met daaraan grenzend een heerlijk balkon, gelegen op het westen. De semi-open keuken is luxe te noemen en voorzien van hoogglans witte kastjes, een zwart, natuurstenen aanrechtblad, een inbouwkoelkast en separate vriezer met 3 lades, een 5-pits gasfornuis met wokbrander, een combimagnetron, een vaatwasser en een gezellig keukeneiland.

Ook de badkamer is luxe te noemen, uitgevoerd met een grote, matzwarte vloertegel en hoogglans witte wandtegel. Een royaal ligbad, een inloopdouche met Rainshower en een wastafel met grote spiegel en designradiator maken deze badkamer compleet.
De twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van het appartement, één van de slaapkamers is voorzien van inbouwkasten.

In de hal is tenslotte ook het separate (vernieuwde) toilet met fontein te vinden, evenals een videofoon en de meterkast. Door het gehele appartement (met uitzondering van de badkamer) ligt een mooie, houten parketvloer.

In de onderbouw is nog een eigen, separate berging gelegen. Deze berging is tevens via een aparte in- en uitgang te bereiken.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Bolestein is gelegen in een nette woonomgeving in Buitenveldert op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos en de Amstelveenseweg. De bereikbaarheid is zeer goed met zowel de auto (voldoende parkeergelegenheid voor de deur) als het openbaar vervoer (o.a. lijn 5 en 51). Winkel- en horecagelegenheden liggen op fiets,- en loopafstand zoals om de hoek aan de Amstelveenseweg of het Groot Gelderlandplein.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 19.00 uur) m.u.v. zaterdag en zondag en parkeren middels een vergunningensysteem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per februari 2019, vergunningsgebied Zuid 7). Een eerste bewonersvergunning kost € 48,- per 6 maanden, een tweede € 72,- per 6 maanden.

BIJZONDERHEDEN
- Servicekosten € 208,- per maand;
- Gelegen op erfpachtgrond, canon afgekocht tot 2067;
- Actieve VvE, administratie door Hoen VvE Beheer;
- Royaal balkon op het westen;
- Warm water en verwarming middels blokverwarming;
- Berging in onderbouw;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Bolestein 636
1081EL Amsterdam  
  • 92 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 440.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars