RUIM EN LICHT DUBBEL BENEDENHUIS VAN 162 M2 (BVO 177 M2) MET ROYALE WOONKAMER, LUXE KEUKEN, DRIE SLAAPKAMERS EN EEN TUIN, GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT IN DE GEZELLIGE PIJP NABIJ HET MUSEUMPLEIN/MUSEUMKWARTIER.


Dit goed verbouwde benedenhuis ligt op eigen grond in een pand waarin onlangs een grootscheepse verbouwing heeft plaatsgevonden. 

De woning is voorzien van een mooie houten vloer, gecombineerd met een mooie tegelvloer, inbouw LED spots, modern sanitair, een luxe keuken met inbouwapparatuur en hardhouten kozijnen met dubbel glas.

De Vereniging van Eigenaars is genaamd “Quellijnstraat 5” en bestaat uit 2 leden. De vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De servicekosten zullen voor dit appartement € 218,- per maand gaan bedragen.

INDELING
Via de eigen entree komt men eerst in de lange hal waar de garderobe, de meterkast en het toilet te vinden zijn. Vanuit de hal komt men direct in de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals een oven en magnetron (AEG), een koelkast, een 4-pits gasfornuis met bijbehorende RVS-afzuigkap en veel lades.

De tuin is zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer te bereiken middels de openslaande deuren. Het eerste deel is een mooi betegeld terras en door middel van een klein trappetje komt men in het tweede, betegelde deel van de tuin. Dankzij de diepte van de tuin kan men meerdere uren per dag van de zon genieten.

Via de prachtige houten trap komt men op de eerste verdieping waar zich drie goede slaapkamers en de ruime badkamer bevinden. De slaapkamer aan de achterzijde heeft tevens, middels openslaande deuren, toegang naar het verdiepte balkon, voorzien van houten terrasdelen en een fraaie overkapping.

De royale badkamer is voorzien van maar liefst vier wastafels, twee inloopdouches en een toilet. Fraaie hardstenen tegels op de vloer en hoogglans witte muurtegels geven het geheel een chique uitstraling.

Tot slot is er nog een separate wasruimte met meer dan voldoende opbergruimte.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is ideaal gelegen in een rustige straat van de Pijp, vlakbij het Museumplein/Museumkwartier en op loopafstand van de Albert Cuypmarkt. Het appartement is gelegen in het rustige deel van het sfeervolle en populaire deel van Amsterdam: De Pijp. Gelegen tussen de Ruysdaelkade en de Ferdinand Bolstraat. Deze bruisende buurt is rijkelijk omgeven door exotische winkeltjes, creatieve en ambachtelijke bedrijfjes en natuurlijk tal van gezellige cafés en restaurants. De Albert Cuyp ligt op een steenworp afstand en bevindt zich het Sarphatipark ook nabij. In de directe omgeving bevindt zich het openbaar vervoer met in het bijzonder de Noord/Zuidlijn op loopafstand. Diverse uitvalswegen tevens nabij gelegen evenals scholen en kinderopvang. 

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per maart 2019, vergunningsgebied Zuid 3.1, De Pijp Noord). De nieuwe Parkeergarage “Albert Cuyp” is om de hoek gelegen en biedt plaats voor 600 auto’s en 60 fietsen. 

BIJZONDERHEDEN
- Dubbel benedenhuis van 162 m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Servicekosten worden € 218,- per maand;
- Gehele woning voorzien van dubbel glas;
- Royale tuin achter en verdiept balkon op eerste verdieping;
- Verkoper heeft het verkochte niet zelf bewoond;
- Oplevering in overleg, doch kan snel.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Quellijnstraat 5-huis
1072XM Amsterdam  
  • 162 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 1.200.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars