SFEERVOL DUBBEL BOVENHUIS VAN 138 M2 (BVO 170 M2) MET EEN WOONKAMER EN-SUITE, DRIE SLAAPKAMERS EN EEN VERDIEPT BALKON, GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT IN DE GEZELLIGE PIJP NABIJ HET MUSEUMPLEIN/MUSEUMKWARTIER.


Dit sfeervolle bovenhuis ligt op eigen grond in een pand waarin onlangs een grootscheepse verbouwing heeft plaatsgevonden. De gehele woning, m.u.v. de badkamer, is voorzien van een mooie houten visgraatvloer met Wengé bies, modern sanitair, een halfopen keuken met inbouwapparatuur en hardhouten kozijnen met dubbel glas.

De Vereniging van Eigenaars is genaamd “Quellijnstraat 5” en bestaat uit 2 leden. De vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De servicekosten zullen voor dit appartement € 210,- per maand gaan bedragen.

INDELING
Via de eigen entree komt men middels een keurig trappenhuis eerst bij de toegangsdeur op de eerste verdieping met daarachter het trappenhuis naar de tweede verdieping. 
Direct op de overloop is een kleine garderobe en het toilet te vinden.

Vanaf de overloop heeft men toegang naar de kleine werk-/slaapkamer aan de voorzijde en de ruime en lichte woonkamer met en-suite verdeling met prachtige paneeldeuren en inbouwkasten. 

De halfopen keuken bevindt zich aan de achterzijde van het pand en is uitgerust met allerlei inbouwapparatuur, zoals een 6-pits gasfornuis en inbouwkoelkast met vriezer en meer dan voldoende berg- en werkruimte. 

Vanuit de keuken kan men via de openslaande deuren op het verdiepte balkon komen.

Derde/kapverdieping: op deze verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers met beiden een kleine vliering en een prachtige balkenconstructie in het zicht. 
Eén van de slaapkamers is tevens voorzien van een ruime inbouw garderobekast.

De royale badkamer is luxe te noemen en voorzien van een ruim ligbad, twee wastafels met spiegels erboven, een inloopdouche, een zwevend toilet en twee apothekerskasten.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is ideaal gelegen in een rustige straat van de Pijp, nabij het museumplein/Museumkwartier en op loopafstand van de Albert Cuypmarkt. Het appartement is gelegen in het rustige deel van het sfeervolle en populaire deel van Amsterdam: De Pijp. Gelegen tussen de Ruysdaelkade en de Ferdinand Bolstraat. Deze bruisende buurt is rijkelijk omgeven door exotische winkeltjes, creatieve en ambachtelijke bedrijfjes en natuurlijk tal van gezellige cafés en restaurants. De Albert Cuyp ligt op een steenworp afstand en bevindt zich het Sarphatipark ook nabij. In de directe omgeving bevindt zich het openbaar vervoer met in het bijzonder de Noord/Zuidlijn op loopafstand. Diverse uitvalswegen tevens nabij gelegen evenals scholen en kinderopvang. 

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een 
parkeervergunning (wachtlijstgegevens per maart 2019, vergunningsgebied Zuid 3.1, De Pijp Noord). 
De nieuwe Parkeergarage “Albert Cuyp” is om de hoek gelegen en biedt plaats voor 600 auto’s en 60 fietsen. 

BIJZONDERHEDEN
- Dubbel bovenhuis van 138 m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Servicekosten worden € 210,- per maand;
- Gehele woning voorzien van dubbel glas;
- Verdiept balkon op tweede verdieping;
- Verkoper heeft het verkochte niet zelf bewoond;
- Oplevering in overleg, doch kan snel

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Quellijnstraat 5-BV
1072xm Amsterdam  
  • 138 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 1.025.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars