KARAKTERISTIEK EN LICHT 3-KAMER APPARTEMENT VAN 80 M2 (BVO 86 M2) MET HOGE PLAFONDS, EEN WOONKAMER MET EN-SUITE VERDELING EN EEN RUIME KEUKEN, GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET MOOIE OUD-ZUID.


Dit karakteristieke appartement, met zijn hoge plafonds en originele ornamenten, bevindt zich op de tweede verdieping van een statig pand uit 1892, gelegen op eigen grond. 
In 2013 zijn de kozijnen vervangen en voorzien van dubbel glas. Het appartement kenmerkt zich door de breedte van het pand, hoge plafonds met prachtige ornamenten en een sfeervolle, kleurrijke badkamer.

De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 4 appartementen onder de naam “Vereniging van Eigenaars Willemsparkweg 182 te Amsterdam”, waarvan de administratie in eigen beheer is. Er wordt € 135,- per maand aan servicekosten betaald.

INDELING
Via het recent gestoffeerde, keurige trappenhuis met originele balustrade komt men bij de entree van deze woning op de tweede verdieping. 

Middels de entreedeur stapt men direct in de ruime en lichte woonkamer, waarbij de zitkamer door middel van nog originele houten en-suite deuren van de royale eetkeuken kan worden afgesloten. Deze keuken is uitgerust met een op maat gemaakt ovaal spoeleiland met dubbele spoelbak, marmeren werkblad en ovale kastjes. Tevens staat er een koperen koelkast in en een authentiek fornuis met oven (La Cornue Chateau) en bijpassende wandgrill (La Cornue Flamberge).

De slaapkamer is bereikbaar middels prachtige, hoge paneeldeuren. Naast de slaapkamer bevindt zich een mahonie houten inloopkast met koperen afwerking en achter de inloopkast een ruimte waar zich de wasmachineaansluiting en de cv-ketel bevinden.
In zowel de woonkamer als de slaapkamer zit een Sybell Intercomsystem met videofoon als deuropener.

De badkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en is uitgerust met prachtige tegelvloer, een klassiek, vrijstaand ligbad op pootjes, een inloopdouche, een toilet, een wastafelmeubel en een koperen radiator.

Door het gehele appartement ligt een gelakte, massieve beukenvloer en bevinden zich zowel in de voor- als in de achterkamer een zwart marmeren schouw, beiden nog werkend.

Aan de achterzijde kan eventueel een balkon aangebouwd worden, dit nog onder voorbehoud toestemming VvE. 

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in Amsterdam Zuid en nagenoeg aan het Vondelpark. Er is een riant aanbod van winkels en restaurants in de directe omgeving waaronder aan de Cornelis Schuytstraat, de Koninginneweg, de Jacob Obrechtstraat, het Cornelis Schuytplein met  de biologische zaterdagmarkt, de Van Baerlestraat en de chique P.C. Hooftstraat. 
Alle overige voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning en is er een goede ontsluiting naar Ringweg A-10. De halte van tramlijn 2 ligt op loopafstand en gaat rechtstreeks naar het Centraal Station.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per maart 2019, vergunningsgebied Zuid 8). 
Een bewonersvergunning kost € 150,- per 6 maanden.

BIJZONDERHEDEN
- Karakteristiek en licht 3-kamer appartement van 80 m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Mooi, breed pand;
- Geluidsisolerende beglazing;
- Hoge plafonds;
- Servicekosten € 135,- p.m.;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Willemsparkweg 182-II
1071 HV Amsterdam  
  • 80 m2  |  
  • 1 slaapkamers  |  
€ 649.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars