** PLEASE SEE ENGLISH TEXT BELOW **
RUIM EN CHARMANT DRIEKAMERAPPARTMENT VAN 91 M2 (BVO 110 M2) MET EEN LOFT-ACHTIG KARAKTER, VOORZIEN VAN EEN RIANT DAKTERRAS, TWEE SLAAPKAMERS MET IEDER EEN EIGEN BADKAMER, GELEGEN IN HET PRACHTIGE OUD-ZUID

Dit bovenhuis is gelegen in een pand uit 1913 en ligt op eigen grond. Met haar  hoge plafonds en de dakkapellen beschikt dit appartement over een bijzonder charmante en loft-achtige uitstraling. Daarbij is dit appartement voorzien van een riant dakterras met weids vrij uitzicht.

De Vereniging van Eigenaren genaamd ‘VvE Koninginneweg 152 te Amsterdam’ beslaat 4 appartementsrechten. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd en de maandelijkse servicekosten bedragen € 125,- per maand

INDELING
Via de hardstenen trap bereikt u de toegang tot het trappenhuis, gedeeld met 3 overige verdiepingen.

Bij binnenkomst biedt de hal toegang tot de riante living, de trap naar het bovengelegen dakterras, een bergkast met de wasmachineaansluiting en het separate toilet.

De living met open keuken is aan twee zijdes voorzien van ramen en een dakraam wat de ruimte van prettig licht voorziet. De keuken is uitgevoerd in een rode kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De eerste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en via de living te bereiken. Deze slaapkamer is van goed formaat en beschikt over een eigen badkamer die is uitgevoerd in een donkere kleurstelling en is voorzien van een ligbad met twee douchekranen, een moderne wastafel en een handdoekradiator.

De master bedroom is aan de achterzijde gelegen, is ruim van formaat en heeft een speelse indeling. De slaapkamer is voorzien van zowel een enkele als een driedeurs inbouwkast. De bijbehorende badkamer is uitgevoerd met een antraciet vloertegel en zandkleurige wandtegels en is voorzien van een inloopdouche met twee douchekranen, een wastafel, een toilet en een handdoekradiator.

Het gehele appartement is voorzien van een houten vloer met uitzondering van de keuken, deze beschikt over een antraciet tegelvloer.

Vanuit de hal biedt de houten trap toegang tot het riante dakterras van maar liefst 40 m2. Het gehele terras is betegeld en biedt vrij uitzicht over de stad.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen is Amsterdam Oud-Zuid, nabij het Valeriusplein, wat een ideale plek is voor kinderen om te spelen, met de exclusieve winkels van de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat op loopafstand. De woning is op steenworp afsta nd gelegen van het Vondelpark. Alle voorzieningen zoals scholen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij en is er een goede verbinding naar de Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 21.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 1 februari 2019 vergunningsgebied Zuid 8). Een bewonersvergunning kost € 150,- per 6 maanden, men kan 1 vergunning aanvragen.

BIJZONDERHEDEN
- Driekamerappartement met loft-achtig karakter, groot 91 m2
- Voorzien van twee slaapkamers en twee badkamers
- Riant dakterras van 41 m2
- Gelegen op eigen grond
- Actieve VvE in eigen beheer
- Servicekosten ad. € 125,- per maand
- Gelegen in het mooie Oud-Zuid
- Oplevering kan spoedig

SPACIOUS, CHARMING THREE-ROOM LOFT-LIKE APARTMENT OF 91 M2 (GFA 110 M2) WITH A FANTASTIC ROOF TERRACE, TWO BEDROOMS WITH EN-SUITE BATHROOMS, LOCATED IN THE BEAUTIFUL OUD ZUID DISTRICT

This upstairs apartment is part of a freehold building from 1913. Its high ceilings and roof dormers provide an exceptionally charming and loft-like atmosphere. This apartment also has a spacious roof terrace with a vast and unobstructed view.

The owners' association is called ‘VvE Koninginneweg 152 te Amsterdam’ and has 4 apartment rights. The monthly service charges amount to €125 and the accounts are kept by its own management.

LAYOUT
You will reach the entrance of the stairwell to this upstairs apartment via the blue Belgian limestone front steps.

When you enter the apartment in the hall, the first thing you see is the very spacious living room. Here you will also find the stairs to the above roof terrace, a storage cupboard with washing machine connection, and a separate toilet.

The living room-cum-kitchen has windows on both sides and a skylight that provides the apartment with lovely daylight. The red kitchen is fitted with built-in appliances.

The first bedroom is at the front of the apartment and can be reached via the living room. This good-sized bedroom has its own bathroom in a dark colour scheme and is fitted with a bath and two shower heads and taps, a modern washbasin, and a towel radiator.

The spacious master bedroom has an original layout and is at the rear of the apartment. It has both a single door built-in cupboard and one with three doors. The en-suite bathroom has anthracite floor tiles and sandy-coloured wall tiles. It is fitted with a walk-in shower with two shower heads and taps, a washbasin, a toilet, and a towel radiator.

The entire apartment is fitted with wooden floors, except for the kitchen where anthracite floor tiles are used.

Via the wooden stairs in the hall you can reach the spacious roof terrace of no less than 40 m2. It is entirely tiled and has an unobstructed view of the city.

LOCATION & ACCESSIBILITY
The apartment is located in Amsterdam Oud-Zuid, nearby the Valeriusplein which is an ideal space for children to play. The exclusive shops of the Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat, and P.C. Hooftstraat are all within walking distance. The home is a stone's throw from the Vondelpark. All amenities such as schools and public transport are within walking distance. There are also many terraces and restaurants in this neighbourhood and the A10 ring road is easily accessible.

DETAILS
- Three-room loft-like apartment of 91 m2
- Two bedrooms with en-suite bathrooms
- Fantastic roof terrace of 41 m2
- Freehold building
- Accounts of owners' association kept by own management
- Monthly service charges of € 125
- Located in the beautiful Oud-Zuid district
- Completion soon to be arranged

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Koninginneweg 152-IV
1075EE Amsterdam  
  • 91 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 635.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars