-RUIM EN LICHT DUBBEL BOVENHUIS VAN 145 M2 (BVO 170 M2) MET EEN WOONKAMER EN-SUITE, VIER SLAAPKAMERS, TWEE BALKONS EN EENRIANT DAKTERRAS, RUSTIG GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET PRACHTIGE OUD-ZUID


Dit ruime appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van een breed pand, gebouwd in 1902 en gelegen op eigen grond. De woning heeft 4 slaapkamers, een grote woonkamer met originele en-suite verdeling, 4 originele schouwen, een balkon op beide verdiepingen en een heerlijk dakterras op de bovenste woonlaag.

De VvE bestaat uit 2 leden, het benedenhuis en dit dubbele bovenhuis. Er worden maandelijks servicekosten betaald ad € 126,- en er is voldoende in kas. De administratie is in eigen beheer.

INDELING
Via de eigen entree betreedt men het keurige trappenhuis en komt men direct op de overloop van de tweede verdieping met ruimte voor een garderobe en het separate toilet. 

De royale woonkamer heeft een en-suite verdeling met de nog originele glas-in-lood deuren met originele sloten. Zowel in de voor- als in de achterkamer is een marmeren schouw aanwezig. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren naar het balkon, gelegen op Oost, waar men heerlijk van de ochtendzon kan genieten. Aan de voorzijde heeft men ook openslaande deuren naar het Franse balkon. De separate keuken is ruim en uitgerust met een 4-pits gasfornuis, een inbouwvaatwasser en een losse koel/vriescombinatie. Naast de woonkamer ligt nog een kleinere werk-/slaapkamer aan de voorzijde van het pand welke zowel vanuit de zitkamer als vanaf de overloop betreden kan worden.

Deze gehele verdieping is uitgerust met een mooie houten parketvloer, in Hongaarse punt gelegd  en geheel geluid geïsoleerd.

Middels de vaste trap komt men op de derde verdieping, geheel voorzien van een lichte vloerbedekking, en geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde van het pand en is voorzien van een fijne walk in closet. Tevens heeft deze slaapkamer openslaande deuren naar het balkon op het Oosten. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn goed van formaat en hebben beide een inbouwkast voor kleding. Op de overloop bevindt zich nog een goede inbouwkast met de c.v. opstelling. 

De badkamer is in 2007 vernieuwd en is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafels, een inloopdouche en een aparte hoek voor de wasmachine en de droger. Het separate toilet bevindt zich op de gang.

Middels een vaste trap gaat men naar de vierde verdieping waar zich een dakhuisje/dakopbouw en het riante, U-vormige dakterras bevinden. Vanaf dit dakterras heeft men aan de achterzijde een magnifiek uitzicht op de prachtige Obrechtkerk en kan zelfs in de verte de harp van het Concertgebouw zien.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen tussen de Van Breestraat en de Johannes Verhulststraat. Deze buurt kenmerkt zich als gemoedelijk, rustig en kindvriendelijk. De Banstraat is een rustige straat om de hoek van het Museumplein met bekende musea als het Rijksmuseum, Het Van Gogh en het Concertgebouw. Ook is het Vondelpark om de hoek gelegen. Er is een breed scala aan restaurants, cafés, modezaken, biologische supermarkten in de Cornelis Schuytstraat, 
PC Hooftstraat en Van Baerlestraat. De boerenmarkt elke zaterdag op de Zuidermarkt biedt allerlei biologische producten. Enkele van de beste scholen zijn in de buurt. Verder zijn er uitstekende openbaar vervoer voorzieningen in de buurt. De uitvalswegen naar Schiphol, Den Haag en Utrecht zijn goed bereikbaar.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 1 april 2019, vergunningsgebied Zuid 8 – Gebied 1). Een bewonersvergunning kost € 150,- per zes maanden.

BIJZONDERHEDEN
- Dubbel bovenhuis van 145 m2;
- Breed pand, gelegen op eigen grond;
- Twee balkons, beide groot ca. 5 m2, Oost ligging;
- Dakterras van ca. 36 m2;
- Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde;
- Magnifiek uitzicht vanaf het dakterras op de Obrechtkerk;
- Nabij faciliteiten en openbaar vervoer;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden. 

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Banstraat 15-II
1071JV AMSTERDAM  Verkocht o.v.b.
  • 145 m2  |  
  • 4 slaapkamers  |  
€ 1.250.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars