ZEER MODERNE EN LUXE BENEDENWONING VAN 136 M2 (BVO 149 M2) VERDEELD OVER TWEE VERDIEPINGEN MET TERRAS EN BALKON GELEGEN IN DE RIVIERENBUURT

De woning is duurzaam gebouwd, waarbij zeer goed is nagedacht over energiebesparende maatregelen. Zo is de woning voorzien van dubbel glas en vloerverwarming. Er is geen gas-aansluiting en stroom wordt opgewekt middels collectoren op het dak die tevens de warmwatervoorziening van energie voorziet. Hoewel de energie centraal wordt geregeld, zal er aan het einde van het jaar een afrekening zijn per afzonderlijke woning.

De VvE genaamd “JFK” aan de President Kennedyplantsoen te Amsterdam wordt professioneel beheerd. De totale maandelijkse servicekosten bedragen € 170,70 (excl. voorschot stookkosten € 84,28). De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 2692,69 voor de woning en  € 173,91 voor de parkeerplaats.

INDELING
Middels het terras en eigen entree heeft u toegang tot de eetruimte met een open, L-vormige keuken met bar. De keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur, witte hoogglans keukenkasten en een grijs gekleurd aanrechtblad van composiet. Op de vloer zijn antracietkleurige tegels gelegd welke doorlopen in het toilet (met fontein) en de bergingskast.

Middels de trap bereikt u de ruime overloop, welke toegang geeft tot onder andere de lichte woonkamer met openslaande deuren naar het (privé-)balkon.
Vanuit de woonkamer bereikt u de grote slaapkamer door de grote schuifdeuren vanuit de woonkamer of vanuit de badkamer.

Vanaf de overloop bereikt u tevens de twee kleinere slaapkamers, de berging met wasmachineaansluiting, een separaat toilet en de luxe badkamer.

De badkamer is voorzien van een wasmeubel met dubbele kranen en een grote spiegel, een ligbad en een inloop regendouche. De tegels op de vloer zijn antraciet gekleurd en de muren zijn voorzien van witte tegels.

Zowel in de eetkamer als op de eerste etage is een houten vloer gelegd die geschikt is voor vloerverwarming. De woning is direct bewoonbaar omdat deze volledig gestoffeerd opgeleverd wordt (d.w.z. naast de hoogwaardige vloerafwerking zijn alle vertrekken voorzien van gordijnen en verlichtingsarmaturen.

Toegang tot het gedeelde dakterras krijgt u via de algemene entree en de lift of trap. Op dit dak zijn de zonnecollectoren en de warmwaterinstallatie te vinden.

Via de algemene entree is ook een separate privé (binnen)berging te bereiken.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen tussen de President Kennedylaan en de Rooseveltlaan. Enerzijds rustig en dicht gelegen bij het Martin Luther Kingpark, het Beatrixpark en De Mirandabad. Anderzijds dichtbij de bruisende plekken zoals de Maasstraat en de Scheldestraat voorzien van tal van leuke winkels, restaurants, cafeetjes en de benodigde winkels voor de dagelijkse boodschappen.
De woning is zowel met het openbaarvervoer als met de auto zeer goed bereikbaar.

PARKEREN
De woning wordt aangeboden met een parkeerplaats ( vraagprijs € 40.000,-). Het is niet mogelijk om in de gemeente Amsterdam een parkeervergunning te verkrijgen voor bewoners indien het gebouw parkeervoorzieningen biedt.
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 21.00 uur) m.u.v. zondag (https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeervergunning).

BIJZONDERHEDEN
- Nieuwbouw woning (opgeleverd in 2016)
- Hoogwaardige keuken met Siemens inbouwapparatuur
- Luxe badkamer
- Houten vloer geschikt voor vloerverwarming
- Veel openslaande deuren
- Veel lichtinval
- Oplevering incl. gordijnen en verlichtingsarmaturen
- Separate berging
- Gemeenschappelijk dakterras
- Lage energiekosten i.v.m. duurzame bouw
- Eigen parkeerplaats (vraagprijs € 40.000,-)
- Gelegen op erfpachtgrond, jaarlijkse canon bedraagt € 2692,69 (APT) € 173,91 (PP)
- Professioneel beheerde VvE
- Oplevering in overleg, kan spoedig

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


President Kennedyplantsoen 5
1079SK Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 136 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 699.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars