-GOED ONDERHOUDEN BENEDENWONING VAN 59 M2 (BVO 65 M2) MET TWEE SLAAPKAMERS, MOGELIJKHEID TOT UITBOUW EN EEN ZEER GROTE ACHTERTUIN MET RUIME BERGING (8 M2), GELEGEN OP EIGEN GROND IN EN RUSTIGE STRAAT, MIDDENIN DE BAARSJES.


Dit heerlijk rustige appartement ligt op de begane grond van een pand wat gebouwd is in 1930, op eigen grond ligt en veel jaren ’30 details bezit. De absolute eye catcher van deze woning is de achtertuin met een diepte van ruim 12 meter en een breedte van 6 meter, gelegen op het westen en voorzien van een geïsoleerde berging welke thans dienst doet als muziekruimte. Tevens is er mogelijkheid om de woning uit te bouwen en te vergroten tot ca. 83 m2 woonoppervlakte.

De administratie van de actieve VvE is in eigen beheer, er wordt jaarlijks vergaderd, de servicekosten bedragen € 110,- per maand en er is een Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld.

INDELING
Entree met tochtportaal en doorloop naar de hal met berging en meterkast. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een marmeren schouw en een groot kunststof draai-/kiepraam met dubbel glas.

De badkamer is uitgevoerd in een blauwe mozaïek tegel en voorzien van een royale douchecabine met Rainshower, een wastafel, een design radiator en een Japans toilet (= toilet met bidet in één, is eventueel over te nemen).

De dichte keuken, met deur naar de tuin, ligt aan de achterzijde van het appartement en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten zoals een combi-oven, een vaatwasser, een 4-pits gasfornuis met wokbrander en een was-droogcombinatie (5 kg). Aan de achterzijde liggen ook de twee slaapkamers, beiden met een loopdeur naar de tuin, waarvan één een vaste kledingkast heeft en in de ander de cv-ketel (Nefit Economy VR, bj. 2004) in een kast is verwerkt.De meer dan royale achtertuin, gelegen op het westen, is deels voorzien van tegels en deels van gras. Achterin de tuin staat een berging welke ideaal is voor sport- of muziekuitoefening, daar deze is voorzien van 2x dubbel glas (HR++) en extra geluidsisolatie. Ook het bitumen op het dak is in mei dit jaar vernieuwd.

In de hal en de woonkamer ligt een massief eikenhouten vloer, in de slaapkamers een eiken lamelparketvloer en de keuken liggen natuurstenen tegels. Alle kozijnen zijn van kunststof met dubbel glas, is het schilderwerk binnen in 2017 gedaan en is de buitenschilder in september 2018 langs geweest.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De Bonairestraat is gelegen is een rustig gedeelte van stadsdeel De Baarsjes, tussen de Kostverlorenvaart, de Hoofdweg en het Surinameplein in. Het is een gezellige en rustige buurt, waarin veel jonge stellen met en zonder kinderen wonen. Alle faciliteiten voor de dagelijkse benodigdheden zoals leuke koffietenten, restaurants (Edel, Oslo) en 2 supermarkten bevinden zich op 500 m. afstand, evenals meerdere crèches op loopafstand. Nog meer winkels, restaurants en cafés vind je om de hoek op de Overtoom of de Kinkerstraat, zoals ook de Hallen. Zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark bevinden zich binnen 5 min. wandelen. Binnen enkele minuten rijdt men via de S106 op de Ring A10-west en diverse OV-mogelijkheden (tram en bus) brengen je snel naar alle uithoeken van de stad. Via NS Station Lelylaan ben je binnen 10 minuten op Schiphol Airport of Amsterdam Centraal.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 28 mei 2019, vergunningsgebied West 1.3 – Gebied 1). 
Een bewonersvergunning bedraag € 132,50 per 6 maanden.

BIJZONDERHEDEN
- 3-kamer appartement van 59 m2 met tuinberging van 8 m2;
- Gebouwd in 1930, gelegen op eigen grond en v.v. jaren ’30 details;
- Mogelijkheid om 4 m. uit te bouwen aan de achterzijde;
- Tuin op het westen van ruim 12 m. lang en ca. 6 m. breed;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Actieve VvE, administratie in eigen beheer;
- Servicekosten € 110,- per maand;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Bonairestraat 61-huis
1058 XD Amsterdam  
  • 59 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 450.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars