RUIM EN LICHT 4-KAMER APPARTEMENT VAN 114 M2 (BVO 123 M2) MET EEN RUIME LOGGIA OP HET WESTEN, EEN ROYALE WOONKAMER MET AFGESLOTEN WOONKEUKEN EN TWEE RUIME SLAAPKAMERS, GELEGEN AAN DE AMSTERDAMSE ZUIDAS.


Dit moderne appartement ligt op de eerste verdieping van het nieuwbouwcomplex “Eurocenter”, gesitueerd aan de Zuidas, wat in 2006 is opgeleverd en voorzien is van alle gemakken. Denk hierbij aan een huismeester in de prachtige lobby beneden, twee liften in het complex, stadsverwarming  en een royale, gemeenschappelijke fietsenberging.

Het complex ligt op erfpachtgrond, de canon voor dit appartement is afgekocht tot 15 april 2056.

De Vve wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer en de servicekosten bedragen € 272,24 per maand. Dit is inclusief glasbewassing, huismeester, onderhoud ventilatiesysteem, opstalverzekering met uitgebreide dekking, exploitatiekosten en schoonmaak van de algemene ruimtes. 

INDELING
Via de royale hoofdentree komt men in een prachtige lobby, voorzien van een leestafel, diverse zitjes en een door een huismeester bemande balie, handig voor bijvoorbeeld het aannemen van pakketjes. Middels twee liften zijn alle appartementen te bereiken.

Eerste verdieping:
Entree, ruime hal, voorzien van video intercom, van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn.
Twee ruime slaapkamers liggen aan de achterzijde van het complex, waarbij één voorzien is van een vaste kledingkast.

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, toilet, separate douchecabine, designradiator en wastafel. Een tweede toilet is in de hal te vinden, evenals een bergkast en een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger.

De woonkamer is heerlijk licht en ruim en heeft aangrenzend een fijne loggia, gelegen op het westen, van ca. 7 m2, welke d.m.v. een schuifpui betreden kan worden. De keuken is deels afgesloten, waardoor een woonkeuken ontstaat, en is voorzien van een modern keukenblok met ingebouwde vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat.

Door het gehele appartement ligt een prachtige, eiken lamelparketvloer, m.u.v. de badkamer die uitgevoerd is met een antracietgrijze vloertegel en witte wandtegel.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Dit appartement ligt aan de Amsterdamse Zuidas; een top locatie van wonen, werken en recreëren in een gebied met een optimale infrastructuur, op zeer korte afstand van de RAI, A10, het historische centrum van Amsterdam en Schiphol. Station Zuid/WTC biedt tram, metro, bus en trein en ligt Schiphol op slechts 6 treinminuten afstand. De woning ligt nabij het Beatrixpark, het
Amstelpark en het Amsterdamse Bos. Winkelen kunt u aan het nabijgelegen Gelderlandplein, de Beethovenstraat of het iets verder gelegen stadshart van Amstelveen.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 19.00 uur) m.u.v. zaterdag en zondag. QPark Eurocenter bevindt zich onder het complex waarbij men een parkeerabonnement kan afsluiten voor € 203,64 per maand.

BIJZONDERHEDEN
- Ruim en licht appartement van 114 m2;
- Ruime loggia op het westen van ca. 7 m2;
- Gelegen op erfpachtgrond met langdurig afgekochte canon;
- Complex voorzien van huismeester & fietsenberging;
- Professioneel beheerde VvE;
- Servicekosten € 272,24 per maand;
- Voorschot stadsverwarming € 96,06 per maand;
- Oplevering in overleg, doch kan snel.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Tommaso Albinonistraat 16
1083 HM Amsterdam  Verkocht o.v.b.
  • 114 m2  |  
  • 2 slaapkamers  |  
€ 599.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars