HEERLIJK LICHT BENEDENHUIS VAN 112 M2 (BVO 126 M2) MET EEN WOONKEUKEN, KNUSSE TUIN, SOUTERRAIN, WOONKAMER EN TWEE SLAAPKAMERS, MET UITZICHT OP HET AMSTELKANAAL, GELEGEN OP DE HOEK VAN DE AMSTELDIJK.


In 2009 is dit gezellige benedenhuis gerenoveerd voor splitsing en voorzien van nieuwe elektra, nieuwe kozijnen met dubbel glas (voor- en achterzijde) en is de keuken ook doorgebroken en vernieuwd. In 2016 zijn de badkamer en het toilet compleet vernieuwd

De woning is gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon € 739,74 per jaar bedraagt.

De VvE, gebouw Amstelkade 1 aan de Amstelkade 1, bestaat uit 4 appartementsrechten en er worden € 89,- per maand aan servicekosten betaald.

INDELING
Entree, tochtportaal, hal met toegang naar alle vertrekken, waaronder het toilet, vernieuwd in 2016 en het volwaardige souterrain, geïsoleerd en voorzien van een koekoek en voldoende bergruimte.

De woonkeuken ligt aan de achterzijde van de woning en is in 2009 volledig vernieuwd en voorzien van een 5-pits gasfornuis met wokbrander, prachtige kastjes van massief gerookt eikenhout met  daarop een natuurstenen werkblad (composiet) en een grote (vrijstaande) koelkast met een 3 laden vriezer. Vanuit de keuken kan men middels een loopdeur en een trappetje naar beneden in de hoektuin komen, gelegen op het zuiden. Achterin de keuken bevindt zich nog een ruime berging met daar de cv-ketel (Intergas HR Eco, bouwjaar 2016) en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

De woonkamer, met marmeren schouw, ligt aan de voorzijde van het pand en heeft een schitterend uitzicht over het Amstelkanaal, evenals de naastgelegen kinderslaapkamer.

De Master Bedroom ligt aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van twee inbouwkasten plus openslaande deuren naar de tuin.

De badkamer is in 2016 volledig gerenoveerd en uitgevoerd in een grijze vloertegel en witte wandtegel en voorzien van vloerverwarming, een ligbad, een inloopdouche met glazen schuifdeur en Rainshower, een (zwevend) toilet en een designradiator.

Er ligt een houten vloer door het gehele appartement met uitzondering van de keuken, daar liggen mooie, grote vloertegels van leisteen.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in de IJsselbuurt op de hoek van de Amsteldijk en heeft vrij uitzicht over het water van het Amstelkanaal. De bruisende Rivierenbuurt grenst aan de Pijp en Amsterdam Oost en is voorzien van tal van winkelgelegenheden evenals trendy cafés en restaurants. De gezellige Rijnstraat, Scheldestraat en Albert Cuypmarkt zijn in de nabije omgeving gelegen. De woning heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (o.a. Station Amstel, RAI en Zuid). Met de fiets liggen het prachtige Amstelpark en Sarphatipark én het levendige centrum van Amsterdam binnen handbereik. Met de auto is er een goede ontsluiting naar Ringweg A10 via de Europaboulevard of via de S110.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunningensysteem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 3 juni 2019, vergunningsgebied Zuid 4.1 – Rivierenbuurt Noord). 

BIJZONDERHEDEN
- Benedenwoning van 112 m2, incl. souterrain van 21 m2;
- Bouwblok Amsteldijk/Amstelkade/Uithoornstraat in 1923 ontworpen 
  door architect Th.J. Lammers;
- Gemeentelijk monument met Amsteldijk en Uithoornstraat;
- Gelegen op erfpachtgrond, canon € 739,74 per jaar;
- Hoektuin van ca. 30 m2 op het zuiden;
- Alle ramen voorzien van dubbel glas;
- Badkamer vernieuwd in 2016;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Amstelkade 1-huis
1078AA Amsterdam  
  • 112 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 650.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars