-LICHT DRIELAAGS BENEDENHUIS VAN 162 M2 GELEGEN OP DE BG, 1E EN 2E VERDIEPING MET EEN UITGEBOUWDE WOONKAMER, OPENSLAANDE DEUREN NAAR DE ZONNIGE TUIN, ZES SLAAPKAMERS EN TWEE BALKONS, GELEGEN OP EIGEN GROND IN DE BAARSJES.


Dit drielaags benedenhuis is verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping van een pand gebouwd in 1935 en gelegen op eigen grond in een rustige straat in de Baarsjes. In 2008 is aan de achterzijde de begane grond uitgebouwd met 2,5 meter en op de 1e verdieping direct een balkon op de uitbouw geplaatst. Het buitenschilderwerk is in 2014 gedaan.

De VvE betreft het pand aan de Orteliusstraat 110 en bestaat uit 2 leden. De servicekosten bedragen € 150,- en de administratie is in eigen beheer.

INDELING
Portiek met entreedeur, daarachter een klein halletje met plek voor de garderobe en het toilet met fontein. De woonkamer is een heerlijke, grote ruimte van bijna 12 meter lang met halverwege de open keuken in L-opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met separate vriezer (3 lades), een vaatwasser en een groot Smeg fornuis met 6 pitten. Naast de koelkast bevinden zich nog twee inbouwvoorraadkasten waarbij in een ook de cv-ketel (Intergas Kompakt HR) zit. Een eikenhouten visgraatvloer over deze hele verdieping  maakt het geheel af.

Aan de achterkant is in 2008 een uitbouw gemaakt van 2,5 meter en zijn er hardhouten kozijnen geplaatst met openslaande deuren naar de achtergelegen tuin op het oosten. Hier kan men heerlijk van de ochtend- én de middagzon genieten. Achterin de tuin staat nog een royale berging van 9 m2, voorzien van dubbel glas, elektra en wateraansluitingen.

Via de open trap in de woonkamer komt men op de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers en de badkamer bevinden. Aan de achterzijde ligt thans 1 grote slaapkamer die eenvoudig te veranderen is in 2 slaapkamers en toegang heeft tot het royale balkon van 18 m2, gelegen op het oosten. Aan de voorzijde ligt 1 grote slaapkamer met een trapkast. De badkamer is in een lichtblauwe kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een ligbad, een separate inloopdouche, een toilet, een grote wastafel en een designradiator. 

Op de gehele verdieping ligt een houten vloer die in blokvorm is gelegd. Eventueel is deze verdieping ook middels het gezamenlijke trappenhuis te bereiken.

Middels een vaste trap komt men op de tweede verdieping waar zich nog eens drie slaapkamers en een badkamer bevinden. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben beide openslaande deuren naar het balkon, gelegen op het oosten. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en heeft grote ramen met prachtige glas-in-lood bovenlichten. De badkamer is, net als beneden, uitgevoerd in een lichtblauwe wandtegel en antraciet vloertegel en voorzien van een toilet, een separate douche, een wastafel en een wasmachineaansluiting.

Op de gehele verdieping ligt een eikenhouten vloer. Ook deze verdieping is middels het gezamenlijke trappenhuis te bereiken.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De locatie is geweldig: De Baarsjes is booming en bruisend. Deze buurt is een mooie combinatie van traditionele cafés en winkels met trendy coffeebars, fashion shops en hippe restaurants. Hotspot De Hallen bevindt zich op fietsafstand. Tevens grenst dit stadsdeel aan zowel het Centrum als Oud-Zuid. Voorts bevinden zich In de directe omgeving tal van basisscholen, kinderopvang en sportscholen. Relaxen kan in het Rembrandtpark en Erasmuspark, of het iets verder gelegen Vondelpark. De woning is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. 

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 20 juni 2019, vergunningsgebied 1.2 –West, gebied 1). 

BIJZONDERHEDEN
- Ruim en licht drielaags benedenhuis van 162 m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Fijne tuin van 42 m2 op het oosten met royale berging;
- Groot balkon op eerste verdieping van 18 m2 op het oosten;
- Balkon op tweede verdieping van 6 m2 op het oosten;
- VvE bestaat uit 2 leden, maandelijkse servicekosten € 150,-;
- Mogelijkheid om de 2e verdieping separaat te gebruiken;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Orteliusstraat 110-huis
1057BG Amsterdam  
  • 162 m2  |  
  • 6 slaapkamers  |  
€ 999.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars