HOOGWAARDIG GERENOVEERD DRIELAAGS BOVENHUIS VAN 133 M2 (3E VERD. HEEFT EEN STAHOOGTE VAN 1.92M/1.99M)) MET EEN RUIME WOONVERDIEPING, EEN LUXE KEUKEN, TWEE BADKAMERS EN TWEE TOILETTEN, GELEGEN OP EIGEN GROND IN EEN RIJKSMONUMENTAAL PAND

Dit fraaie appartement beslaat de bovenste drie woonlagen en maakt onderdeel uit van een zorgvuldig gerestaureerd Rijksmonument. Het pand reikt van de Spuistraat tot aan de Nieuwezijds Voorburgwal en staat op eigen grond.

Bij deze volledige renovatie is alles vernieuwd, met uitzondering van de monumentale details, waarna alles opnieuw is opgebouwd. Zo is de woning voorzien van nieuw leiding- en elektrawerk en een cv-installatie; wanden en plafonds zijn gestuukt en geschilderd; luxe badkamers en keuken zijn gerealiseerd en er is een fraaie parketvloer gelegd. Door de combinatie van de prachtige monumentale details en de moderne verbouwing is deze woning dan ook de perfecte combinatie van hedendaags comfort met een monumentale uitstraling.

Het geheel is op hoog niveau afgebouwd, voorzien van inbouwverlichting en er is gebruikt gemaakt van mooi deurbeslag en schakelmateriaal.

De VvE genaamd VvE Nieuwezijds Voorburgwal 86 is reeds opgericht en beslaat 6 leden. De servicekosten dienen nog te worden vastgesteld echter is het gehele pand compleet en hoogwaardig gerenoveerd waarmee er voorlopig geen werkzaamheden op de agenda zullen staan.

INDELING
Entree aan de Spuistraat vanwaar het gemeenschappelijk trappenhuis naar de eerste verdieping leidt. Hier is de toegang tot de eigen woning met een interne trap naar de tweede verdieping.

De tweede verdieping beslaat de doorzon living met aan de Nieuwezijds Voorburgwalzijde het zitgedeelte en een open woonkeuken aan de andere zijde. De keuken is uitgevoerd met een spoeleiland met goede bergruimte en een apparatuurswand met tevens een inductie kookplaat en afzuigkap. Voorts is de keuken voorzien van goede inbouwapparatuur.

Aan de keukenzijde is nog een separaat toilet gelegen alsmede een ruime bergkast. Te midden van deze woonlaag is een houten trap naar bovengelegen verdiepingen. Op de derde verdieping biedt de overloop toegang tot alle vertrekken en beschikt de entresol over een vide met uitkijk over onderliggende keuken.

De master bedroom bevindt zich eveneens aan de Nieuwezijds Voorburgwalzijde en beschikt over openslaande deuren naar een Frans balkon met uitkijk over de bruisende binnenstad. Deze woonlaag  is voorzien van de eerste badkamer, een separaat toilet, een c.v. kast en een extra berging met een warmte-terug-win installatie. De badkamer is uitgevoerd met een antraciet vloertegel en een witte wand. Voorzien van twee wastafels, een inloopdouche en een handdoekradiator.

De bovenste laag beslaat een doorzon woonlaag voorzien van een charmante dakconstructie met schuine kap. Tussenbeide bevindt zich nog een kleine hal en toegang tot de tweede badkamer. De badkamer is in een gelijke uitvoering als de eerste badkamer en is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten vloer, dubbel glas, inbouwverlichting en een monumentaal balkenplafond. De bovenste woonlaag beschikt over een schuine dakconstructie.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen op een top locatie te midden van de bruisende binnenstad en direct grenzend aan de welbekende Jordaan met de bijbehorende 9 straatjes. De hippe Haarlemmerdijk is zeer nabij te vinden; een stukje Amsterdam met een diversiteit aan bijzondere winkeltjes, trendy lunchcafeetjes en restaurants, trendy hot spots en fijne speciaalzaken. Gelegen nabij de Nieuwmarkt, de Prins Hendrikkade, de welbekende winkelstraten in het Centrum en natuurlijk het Centraal Station. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (ma-zat van 09.00 tot 00.00 uur en zondag van 12.00 tot 00.00 uur) en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 2 juli 2019, vergunningsgebied Centrum 2.

BIJZONDERHEDEN
-Hoogwaardig en luxe gerenoveerd bovenhuis van 133 m2
-Oppervlakte inclusief 3e verdieping met een stahoogte van 1.92/1.99m
-Rijk monumentaal pand
-Gelegen op eigen grond
-Gehele woning voorzien van een fraaie parketvloer
-Luxe keuken en badkamers
-Voorzien van twee toiletten
-Servicekosten dienen nog te worden vastgesteld
-Oplevering in overleg, kan spoedig

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Spuistraat 47-C
1012SR Amsterdam  
  • 133 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 750.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars