-HOOGWAARDIG GERENOVEERDE BENEDENWONING VAN 106 M2 (BVO 122 M2) VERDEELD OVER DE BEL-ÉTAGE EN HET SOUTERRAIN MET EEN RUIME WOONKAMER MET BALKON, DRIE SLAAPKAMERS EN EEN TUIN, GELEGEN OP EIGEN GROND NABIJ HET AMSTERDAMSE BOS.


Dit recentelijk, luxe verbouwde 4-kamer appartement ligt op de bel-étage en in het souterrain van een pand gebouwd in 1938, gelegen op eigen grond. Het gehele appartement is voorzien van mooie  inbouwspots, een rustiek eiken visgraatvloer met vloerverwarming, strak gestucte wanden, een luxe keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer voorzien van prachtige, matzwarte badkamer garnituur. 

De onlangs opgerichte vereniging van eigenaren betreft “Amstelveenseweg 1150 te Amsterdam” en is in juni 2018 gesplitst in 3 appartementsrechten. 

De administratie wordt professioneel beheerd door Hoen Vastgoedbeheer B.V. en de servicekosten bedragen € 118,91 per maand.

INDELING
Middels de gezamenlijke entreedeur komt men in een kleine hal met daar de entree naar het appartement. Deze bel-étage oogt ruim en licht dankzij de erker aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde, welke toegang bieden tot het balkon (op West) en de trap naar de tuin beneden. 

De luxe, open keuken is voorzien van een spoeleiland met bar, uitgevoerd in matzwart met een wit marmeren blad en voorzien van een matzwarte spoelbak, een ingebouwde vaatwasser en brede lades. Aan de muurzijde bevindt zich een kastenwand met ingebouwde koelkast en 3-laden vriezer, twee inbouw combimagnetrons, een 5-pits gasfornuis (alles van Bosch) en brede lades. In de bergkast in de woonkamer bevindt zich de cv-ketel (Intergas, bouwjaar 2019).

Vanuit de woonkamer komt men middels de trap beneden in het souterrain, waar zich 3 slaapkamers, de badkamer en het toilet bevinden. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben beide toegang naar de tuin. De tuin, gelegen op het westen, is fraai aangelegd met deels gras en deels stenen. Ook vanuit de tuin kan men via de houten trap naar de keuken en woonkamer.

De royale badkamer met grote, zandkleurige vloer- en wandtegels is voorzien van een wit, kunststof ligbad, een dubbele wastafel, een matzwarte designradiator en een inloopdouche met Rainshower. Tevens is er een aparte hoek gecreëerd om de wasmachine en droger te plaatsen.

Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas, overal ligt een rustiek eiken visgraatvloer met hoge plinten en heeft elk vertrek zijn eigen thermostaat voor persoonlijke klimaatbeheersing.

Kortom, een volledig en hoogwaardig afgewerkt appartement waar men zo in kan!

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De Amstelveenseweg ligt in de nabijheid van het Olympisch Stadion met zijn nieuwe ontwikkelingen op het Stadionplein, het VU Medisch Centrum, zakendistrict de Zuidas, de hoofdkantoren van ING en KPMG, Amsterdam-Zuid, de Vrije Universiteit Amsterdam, winkelcentrum Groot Amsterdam, Golfclub Amsterdam International, de hockeyvelden en natuurlijk het Amsterdamse Bos. 

Uitstekend bereikbaar: Schiphol en Station Amsterdam Zuid (met trein-, tram-, en metroverbindingen) liggen vlakbij en de zuidelijke ringweg A10 en de A9 bevinden zich beide op nog geen vijf minuten rijden, waarmee ook de A2 en A4 zo bereikt zijn. Het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand, dwars door het Vondelpark, maar ook heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 19.00 uur) m.u.v. zaterdag en zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 16 januari 2018, vergunningsgebied Zuid 7, Gebied 1). Een eerste vergunning bedraagt € 48,- per 6 maanden, een tweede bedraagt € 72,- per 6 maanden.

BIJZONDERHEDEN
- Vernieuwbouwd 4-kamer appartement van 106 m2;
- Gebruik van hoogwaardige materialen;
- Gelegen op eigen grond;
- Volledig geïsoleerd;
- Eiken visgraatvloer met vloerverwarming door gehele appartement;
- Balkon én tuin op het westen;
- Professioneel beheerde VvE, servicekosten € 118,91 per maand;
- Oplevering in overleg, doch kan snel.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.  Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Afspraak maken voor een bezichtiging


Amstelveenseweg 1150-A
1081JW Amsterdam  
  • 106 m2  |  
  • 3 slaapkamers  |  
€ 675.000,-- k.k.
Disclaimer | Privacy Verklaring    ©2016 CSV makelaars